VvE Beheerder Amsterdam. Wat doen jullie eigenlijk?

VvE Beheerder Amsterdam. Wat doen jullie eigenlijk?
18 juli 2018 Jan Willem Hens
Afbeelding Jan Willem Hens - Beheerder bij Parel Beheer. Altijd bereikbaar op 06-25.39.44.50

Een VvE Beheerder in Amsterdam

Parel VvE Beheer Amsterdam is een professionele VvE Beheerder in Amsterdam en omstreken. Toen ik op zoek was naar een nieuwe VvE Beheerder voor mijn VvE in Amsterdam kwam ik al snel terecht bij Parel VvE beheer. Parel Beheer is een VvE Beheerder in Amsterdam die mij door een paar vrienden werd aanbevolen. Ze hebben korte communicatielijnen en reageren altijd snel. De eerste vraag die ik aan hun stelde was: Waarom zou ik een VvE Beheerder aanstellen terwijl ik dat misschien makkelijk zelf kan?

Er zij een aantal redenen waarom een VvE Beheerder in Amsterdam aan te stellen. Om te beginnen is de VvE Beheerder Amsterdam goed op de hoogte van de nieuwste regels in Amsterdam. Er verandert nogal wat. Bijvoorbeeld rond de regels van AirBnB, shortstay en verhuur. Maar ook rond de spaarplicht en de privacy wetgeving.

Waar moet ik op letten als ik een VvE Beheerder zoek

Maar waar moet ik op letten als ik op zoek ga naar een VvE Beheerder in Amsterdam? Belangrijke zaken op op te letten zijn: Hoe is het met de bereikbaarheid geregeld? Is de VvE Beheerder alleen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 maar ook in de avond en het weekeinde? Een goede VvE Beheerder in Amsterdam is altijd bereikbaar, zeker voor calamiteiten en in de avonduren.

Daarnaast is het belangrijk dat de VvE beheerder een goede administratie voert en en op de hoogte is van de nieuwste (lokale) wet en regelgeving. Wat een VvE Beheerder in Amsterdam allemaal voor je kan doen vind je ook op www.parelbeheer.nl

 

De belangrijkste zaken om te regelen voor de VvE

Wat zijn nu de belangrijkste aken die een VvE moet regelen of op orde moet hebben. In eerste instantie uiteraard je opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Het is goed regelmatig de waarde van de opstalverzekering te controleren. Dit om onderverzekering te vermijden. Ander belangrijke zaken zijn: Een MJOP opstellen, voldoende reserveren voor onderhoud en een accurate boekhouding en financiële administratie. Voor een welwillende eigenaar vaak lastig te realiseren, voor een VvE Beheerder Amsterdam dagelijkse kost.

Ook is het goed als een VvE bijvoorbeeld een Huishoudelijke Regelement opstelt. Naast de Splitsingsacte is het Huishoudelijke Regelement een document waarin je binnen de VvE afspraken vastlegt over hoe bijvoorbeeld om te gaan met gemeenschappelijke ruimtes. Mogen in de gangen fietsen staan? Mag ik de was op het balkon ophangen? Maar ook zaken als muziek naar 23.00 of verbouwen op zon- en feestdagen. Allemaal zaken die een VvE Beheerder Amsterdam voor je kan regelen.