VvE Beheer Haarlem

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van belang bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Haarlem

Parel Beheer is actief als VvE Beheerder in Haarlem en omgeving, waaronder IJmuiden en Santpoort. In Haarlem hebben wij een aantal monumentale woonhuizen en bedrijfsruimtes in het VvE Beheer Haarlem. Parel Beheer is namelijk een allround beheerder van VvE Beheer Haarlem. Zo kunt u bij ons het volledige beheer onderbrengen. Of het nu gaat om Administratief VvE Beheer, Financieel VvE Beheer of Technische VvE Beheer. Bij Parel Beheer bent u aan het juiste adres. Ook voor huuradministratie en het onderhoud van individuele woningen kunnen wij u van dienst zijn.

Administratief en Financieel Beheer

De administratie en de financiën van iedere VvE moeten altijd in orde zijn. Daar kan Parel Beheer uiteraard bij helpen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw Administratief en Financieel Beheer van uw VvE Beheer Haarlem helemaal in orde zijn. Dat geeft u ten eerste een goede nachtrust. Bovendien is een financieel gezonde VvE ook voor de toekomst erg belangrijk. Zo komt dit namelijk ook de verkoopbaarheid en waarde van uw huis of appartement ten goede. Daarom verzorgt Parel Beheer in de module Financieel Beheer van het VvE Beheer Haarlem meer dan alleen de financiën. Denk bijvoorbeeld ook aan de jaarlijkse ledenvergadering, de notulen en de vergaderstukken. Wij nemen dit allemaal uit uw handen.

Bovendien moet uw VvE voldoen aan de wettelijke verplichtingen omtrent het VvE Beheer Haarlem. Bijvoorbeeld het verplicht kapitaal reserveren binnen de VvE voor toekomstig onderhoud. Ook daar kan Parel Beheer bij helpen. Wij zorgen er namelijk voor dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken met betrekking tot het VvE Beheer Haarlem. Zo worden alle documenten door ons in een klantspecifieke portal gezet. Op die manier pogen wij zo transparant mogelijk te zijn. Kortom, Parel Beheer is uw VvE Beheerder voor Haarlem en omgeving.

Dagelijks en meerjarig onderhoud

Verder is goed en planmatig onderhoud van groot belang voor het onderhoud van het gebouw en de appartementen. Dat wil zeggen dat dagelijks en meerjarig onderhoud van het pand ook valt onder het VvE Beheer Haarlem. Bovendien werkt een goed meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in uw voordeel. Het is namelijk goed voor de verkoopwaarde van de appartementen. Voor dit soort Technisch Beheer van het VvE Beheer Haarlem beschikt Parel Beheer over een groot netwerk van deskundige aannemers en onderhoudsbedrijven. Om transparant te blijven vragen wij bijvoorbeeld ook altijd meerdere offertes aan. Heeft uw VvE al vaste leveranciers? Dan blijven wij gewoon met hun werken. Zij kennen het gebouw immers als beste. Ook dit soort werkzaamheden vallen volgens ons onder het VvE Beheer Haarlem. Daarom is Parel Beheer volledig transparant.

Vraag een vrijblijvend informatie of offerte aan

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het VvE Beheer Haarlem en de rol die Parel Beheer hierin kan spelen. Daarom mag u ons altijd bellen. Jan Willem Hens is bereikbaar op 06-25394450. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar janwillem@parelbeheer.nl. Hij staat u graag persoonlijk te woord. U kunt natuurlijk ook contact opnemen om een vrijblijvende VvE Offerte aan te vragen. Meer informatie over de Gemeente Haarlem of over VvE Beheer Haarlem? Parel Beheer staat natuurlijk altijd voor u klaar!

Parel Vastgoedbeheer Haarlem

Parel Vastgoedbeheer Haarlem. Haarlem is een vastgoedstad in opkomst. Als populaire uitwijk vanuit Amsterdam om te wonen. En te beleggen.  Je ziet dat in de vastgoedmarkt. De huizenprijzen stijgen. En vastgoedbeleggers slaan hun slag. Met name de kleinere belegger heeft Haarlem ontdekt. En dat is een risico. Kleine beleggers zijn zich niet altijd bewust wat er bij komt kijken. Ben je zelf teveel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken? Dan is de kans groot dat de fiscus je belast in Box 1. En niet in de veel gunstiger Box 3.

Maar ook: vraag je wel de juiste huur? Niet te weinig, maar ook niet teveel. Hoe zit het met de lokale regelgeving. Mag je wel zomaar alles verhuren?

Kortom. Laat je adviseren door Parel Vastgoedbeheer. Of het nu gaat om commercieel beheer (verhuur advies), financieel beheer (innen huren) of onderhoud. Bij ons bent u aan het goede adres.