VvE Beheer Haarlem

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Een goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

U wilt geen financiele verassingen. Bij ons is uw financiele administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

icon box image

Verhuurservice

Wij verzorgen alle nodige dienstverlening rond de verhuur van woningen.

VvE Beheer Haarlem. Wij helpen u graag en deskundig.

Parel VvE Beheer Haarlem is actief in Haarlem en omgeving, waaronder IJmuiden en Santpoort. In Haarlem hebben wij een aantal monumentale woonhuizen en bedrijfsruimtes in beheer. Parel VvE Beheer Haarlem is een allround beheerder. U kunt bij ons het volledige beheer onderbrengen. Of het nu gaat om Administratief VvE Beheer, Financieel VvE Beheer of Technische VvE Beheer. Bij Parel VvE Beheer Haarlem bent u aan het goede adres. Maar ook voor huuradministratie en het onderhoud van individuele woningen. Wij zijn u graag van dienst.

Parel VvE Beheer Haarlem voor heldere Administratief en Financieel beheer

De Administratie en Financiën van uw VvE moeten altijd in orde zijn. Parel VvE Beheer Haarlem zorgt daar voor. U wilt immers dat de VvE een gezonde financiële huishouding heeft? Dat geeft u niet alleen nachtrust, maar een (financieel) gezonde VvE komt ook de verkoopbaarheid en waarde van uw huis of appartement ten goede. In de module Financieel Beheer verzorgen wij niet alleen de financiën, maar bijvoorbeeld ook de jaarlijkse ledenvergadering, de notulen en de vergaderstukken. Maar ook dat uw VvE voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Bijvoorbeeld het verplicht reserveren binnen de VvE voor onderhoud. Parel VvE Beheer Haarlem zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Alle documenten worden door ons in een klant-specifieke portal gezet. Wij willen zo transparant mogelijk zijn. Parel VvE Beheer uw VvE Beheerder voor Haarlem en omgeving.

VvE Beheer Haarlem. Bij ons is uw onderhoud in goede handen

Goed en planmatig onderhoud is van groot belang voor het onderhoud van het gebouw en de appartementen. Dit is ook goed voor de verkoopwaarde van de appartementen. Parel Beheer beschikt over een netwerk van deskundige aannemers en onderhoudsbedrijven. Om transparant te blijven vragen wij altijd meerdere offertes aan. Heeft de VvE al vaste leveranciers? Dan blijven wij gewoon met hun werken. Want zij kennen het gebouw immers als beste. Ook dat is VvE Beheer Haarlem: wij zijn volledig transparant!

Vraag voor VvE Beheer Haarlem een vrijblijvende informatie of offerte aan

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het beheer en de rol die Parel VvE Beheer Haarlem hierin kan spelen. U mag ons altijd bellen. Jan Willem Hens is bereikbaar op 06-25394450 of via janwillem@parelbeheer.nl Hij staat u graag persoonlijk te woord.

U kunt natuurlijk ook via de volgende link informatie, of een vrijblijvende VvE Offerte aanvragen.

Voor informatie informatie of een vrijblijvende offerte voor VvE Beheer Haarlem klik dan hier

Meer informatie over de Gemeente Haarlem? Gemeente Haarlem