VvE Beheer Alkmaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van belang bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Alkmaar

Parel VvE Beheer is u graag van dienst voor alle zaken omtrent het VvE Beheer Alkmaar. Of het nu gaat om het volledige beheer van uw VvE, het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of een Huishoudelijk Reglement. Bij Parel Beheer bent u voor al die zaken omtrent het VvE Beheer Alkmaar en meer aan het juiste adres. Of het nu gaat om een VvE met een paar appartementsrechten of een VvE met 150 appartementsrechten. Onze service is namelijk altijd van een hoog niveau.

Daarom is Parel Beheer ook 24/7 bereikbaar. Wij nemen de telefoon altijd op. Verder beantwoorden wij mails en serviceverzoeken binnen vier werkuren. Heeft u momenteel een slapende VvE? Wordt het VvE Beheer Alkmaar niet goed geregeld? Dan zorgen wij ervoor dat de VvE opgestart wordt. Hierdoor voldoet u binnen de kortste keren weer aan de wettelijke verplichtingen. Kortom, voor al uw zaken omtrent het VvE Beheer Alkmaar staat Parel Beheer voor u klaar!

Administratie en Financiën

Zo verzorgt Parel Beheer graag uw administratie en financiën met betrekking tot het VvE Beheer Alkmaar. Zo kunt u kiezen voor een complete service of voor een Administratie Beheer module of Financieel Beheer module. Hierbij moet u niet alleen denken aan de balans opmaken, het verlies en de winstrekening. Ook zaken als het organiseren van de jaarlijkse VvE vergadering, het verspreiden van de agenda en het schrijven van de notulen regelen wij voor u. Daarnaast nemen wij ook de minder leuke kanten van het VvE Beheer Alkmaar uit handen. Denk hierbij aan het innen van de maandelijkse bijdrage van de leden en, als dat nodig mocht zijn, het opstarten van incassotrajecten. U bent dus echt voor alles bij Parel Beheer aan het goede adres.

Technisch Beheer van uw VvE

Ook het Technisch Beheer van het VvE Beheer Alkmaar kunt u aan Parel Beheer overlaten. Of het nu gaat om dagelijks en klein onderhoud of om langjarig onderhoud zoals schilderen, dakvernieuwing en nog veel meer. Parel Beheer beschikt namelijk over een netwerk van specialisten die allerlei werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij zijn echter wel onafhankelijk. Daarom vragen wij, afhankelijk van de verwachte aanneemsom, minimaal drie offertes aan. Het is dan aan de VvE om te besluiten wie het werk mag uitvoeren. Ook dat valt volgens Parel Beheer onder het VvE Beheer Alkmaar. Verder kunt u bij ons rekenen op transparante en heldere communicatie. Dankzij Parel Beheer komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverleningen en de bijbehorende kosten? Parel Beheer is een modern bedrijf. Daarom weten wij de kosten laag te houden. Ook voor het VvE Beheer Alkmaar. Door middel van een modern en flexibele bedrijfsvoering kunnen wij u namelijk optimale service bieden. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor het VvE Beheer Alkmaar bij Parel Beheer. Wij zijn dé VvE Beheerder in Alkmaar en omgeving. Heeft u nog aanvullende vragen? Bel Jan Willem dan op 06-25394450. Mailen mag uiteraard ook. U kunt uw vragen direct mailen naar janwillem@parelbeheer.nl. Wilt u direct een vrijblijvende VvE Offerte voor VvE Beheer Alkmaar? Neem dan gelijk contact met ons op. Binnen één dag heeft u een maatwerk offerte! Voor meer informatie over de Gemeente Alkmaar en het VvE Beheer staan wij u ook graag te woord.