VvE Beheer Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van belang bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Utrecht

Zoekt u een professionele VvE Beheerder in Utrecht? Bij Parel Beheer bent u aan het goede adres voor alle zaken omtrent VvE Beheer Utrecht. Als specialist in VvE Beheer bezit Parel Beheer namelijk de nodige kennis van het VvE Beheer in de stedelijke omgeving. Hier vallen VvE Beheer Amsterdam, VvE Beheer Haarlem, VvE Beheer Den Haag en VvE Beheer Rotterdam uiteraard ook onder. Dus ook voor uw VvE Beheer Utrecht zit u bij Parel Beheer goed!

Zo kent elke stad haar specifieke aanpak. Er zijn bijvoorbeeld in Amsterdam veel professionele beleggers actief, maar in Utrecht zijn er weer veel inactieve VvE’s. Bovendien kent Utrecht een afwijkende regelgeving bijvoorbeeld met betrekking tot studentenverhuur. Kortom, Parel Beheer is goed op de hoogte van de lokale regelgeving omtrent VvE Beheer Utrecht. Daarom kunnen wij u hierin goed adviseren. Ook voor het oprichten van een VvE bent u bij ons aan het juiste adres. Al met al is Parel Beheer uw VvE Beheerder voor Utrecht en omgeving!

Administratief en Financieel Beheer

U wilt graag een betrouwbare Administratie en een goede Financiële Verslaglegging voor uw VvE? Het is immers ook erg belangrijk dat de financiën van VvE op orde zijn. Daarom heeft Parel Beheer altijd een transparante boekhouding. Zo kunt u, indien u dat wenst, online 24/7 inzicht krijgen in de financiën van uw VvE Beheer Utrecht. Een overzichtelijke en goed geregelde boekhouding is immers een van de hoekstenen van een gezonde VvE. Bovendien is een financieel gezonde VvE is van belang voor de verkoopbaarheid van uw VvE. Banken stellen namelijk steeds meer eisen aan de VvE bij het verstrekken van een hypotheek. Parel Beheer zorgt ervoor dat de financiële administratie in orde is. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het VvE Beheer Utrecht. 

Technisch Beheer en MJOP

Het Technisch Beheer uitgevoerd door Parel Beheer gaat niet alleen om het opvragen van verschillende offertes. Zo weten wij onze weg ook te vinden naar allerlei betrouwbare leveranciers voor het onderhoud van het VvE Beheer Utrecht. Dit zijn aannemers die zich aan hun woord houden en die de nodige garanties geven. Daarom mag u bij Parel Beheer ervan uitgaan dat u goede leveranciers krijgt die zich houden aan hun afspraken. Hierdoor weet u dat het VvE Beheer Utrecht in goede handen is.

Daarnaast zit u voor het opstellen van uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en adviseren over toekomstig onderhoud van uw VvE Beheer Utrecht bij Parel Beheer goed. Door een MJOP op te stellen kunt u gerichter sparen voor het onderhoud van uw VvE Beheer Utrecht. Per 1 januari 2018 zijn namelijk de eisen die de wetgever stelt aan de vorming van een onderhoudsreserve aangescherpt. Zo moet u jaarlijks 0,5% van de herbouwwaarde reserveren of reserveren op basis van een actuele MJOP. Parel Beheer kan hier uiteraard bij helpen om dit in goede banen te leiden. Hierdoor weet u zeker dat alles goed geregeld zal zijn.

Vraag nu vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies over zaken met betrekking tot het VvE Beheer Utrecht? Neem in dat geval gerust contact met Parel Beheer op. Wij staan altijd klaar voor u en uw vragen omtrent VvE Beheer Utrecht. Bellen mag natuurlijk ook via 06-25394450. Zoekt u ook meer informatie over wonen in de gemeente Utrecht en het VvE Beheer Utrecht? Parel Beheer helpt u dan graag!

Parel Vastgoed Beheer Utrecht

Parel Vastgoed Beheer Utrecht. Heeft u een beleggingspand in Utrecht? Of het nu een heel pand is. Of een losse etage. Voor het Vastgoed Beheer in Utrecht bent u bij Parel Beheer aan het goede adres.

U verhuurt één of meer woningen in Utrecht. U wilt een zorgeloze rendement. En weinig aandacht besteden aan de administratie en het onderhoud. Bij ons kunt u alles onderbrengen wat nodig is voor goed vastgoedbeheer. Ten eerste natuurlijk commercieel advies is. Wat is de juiste huurprijs? Ten tweede een sluitende administratie. Denk aan huurincasso of aanmanen bij achterstallige betalingen. En tenslotte natuurlijk ook technisch beheer. Doet op zondag de koelkast het niet? Dan wordt u niet lastig gevallen. Maar Parel Beheer. Wij de lasten, u de lusten!

Door het vastgoedbeheer aan ons over te dragen heeft u verder geen omkijken naar uw bezit. Als u meerdere panden heeft kan het ook een fiscale voordeel voor u opleveren.