Onze VvE-diensten

VvE beheer zaken regelen wij samen met u

Samen met uw buren bent u verantwoordelijk voor de onderhoud van het pand waarin u woonachtig bent. Om dit onderhoud te realiseren bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Uw VvE is met andere woorden verantwoordelijk voor het VvE beheer. Het is een mogelijkheid om dit uit te besteden aan een deskundige partij. Neem bijvoorbeeld Parel Beheer. Wij bieden u een volledig pakket aan met Administratieve Beheer, Financiële Beheer en uitvoering van het onderhoud aan het pand.

Bij Parel Beheer betekent volledig ook echt volledig. Als VvE-beheerder staan wij dag en nacht voor u klaar. Bovendien ontzorgt Parel Beheer u op alle vlakken wat betreft het VvE beheer. Dit houdt onder andere in dat wij zowel ledenvergaderingen organiseren die wij tevens zelf bijwonen, als toezicht houden op het naleven van de reglementen. Parel Beheer streeft samen met u naar een goed onderhouden pand.

Neem vrijblijvend contact op

[[[["field8","less_than","5"]],[["set_value",null,"12.50",null,"field9"]],"and"],[[["field8","greater_than","4"],["field8","less_than","21"]],[["set_value",null,"10",null,"field9"]],"and"],[[["field8","equal_to","> 20"]],[["set_value",null,"0",null,"field9"]],"and"]]
1
Naam
Naam van de VvE
Aantal appartementsrechtenyour full name
Telefoon
Waarmee kunnen we helpen?more details
0 /
Previous
Next

Onze VvE-diensten

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is de financiële administratie van uw VvE in goede handen.

Financieel beheer ›

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van cruciaal belang bij het beheer van een VvE.

Administratief beheer ›

Technisch beheer

Voor het technisch beheer van uw VvE beschikken we over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

Technisch beheer ›

VvE oprichten

Wilt u een VvE oprichten? Parel Beheer helpt u er graag bij. We nemen al het werk uit handen.

VvE oprichten ›

Meerjarenonderhoudsplan

Wij regelen het maken én naleven van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor uw VvE.

Meerjaren onderhoudsplan ›

Huishoudelijk reglement

Een huishoudelijk reglement is een belangrijk document voor iedere VvE. Parel Beheer kan u hier goed bij helpen.

Huishoudelijk reglement ›

Het administratieve VvE beheer

Bij Parel Beheer zorgen wij ervoor dat er jaarlijks een vergadering is voor alle leden van de VvE. Tijdens deze vergaderingen worden er ook notulen gemaakt zodat alle besluiten terug te lezen zijn. Bovendien worden alle stukken door Parel Beheer met zorg gearchiveerd. Hierdoor zijn deze belangrijke stukken altijd terug te vinden indien dit nodig wordt geacht. Dit is echter niet de enige manier waarop Parel Beheer u ontzorgt op het gebied van het administratieve VvE beheer.

Zijn er leden van de VvE die zich onverhoopt toch niet houden aan de afgesproken betaaldata? Staan er veel betalingen open? Dan int Parel Beheer de uitblijvende betalingen en/of achterstand van uw buur. Hierdoor hoeft u dit niet meer zelf te doen. U blijft immers buren van elkaar. Wanneer u verantwoordelijk bent voor het VvE beheer en dit zelf moet doen, kan dat u in een vervelende positie brengen. Bij Parel Beheer bent u aan het juiste adres voor al uw administratieve VvE zaken.

Financieel Beheer voor uw VvE

Ook voor de financiële kant van het VvE beheer zit u bij Parel Beheer goed. Wij helpen u vooral graag met het opstellen van de jaarlijkse begroting en rekening. Daarnaast helpt Parel Beheer u ook met het berekenen van de appartementsrechten en dergelijke financiële zaken. Als VvE beheerder zorgen wij er als het ware voor dat heel het financiële overzicht van uw VvE in orde is.

 

Het technisch VvE beheer

Voor zowel VvE beheer in Amsterdam als in onze andere regio’s voeren wij ook het technisch beheer uit. Technisch beheer gaat over het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Wij onderscheiden dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud. Dan gaat het bijvoorbeeld over lekkages. Maar ook een deur die niet goed meer dicht gaat. En natuurlijk calamiteiten. Dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Hiervoor beschikken wij over een nooddienst.

Daarnaast is er planmatig onderhoud. Dit doen wij vaak op basis van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan). Dan moet je denken aan schilderwerk. Maar ook aan dakrenovatie. Technisch VvE beheer is specialistenwerk. Dat kunt u beter aan een VvE beheerder overlaten. Maar belangrijk is ook dat er goed en degelijk wordt gewerkt. Kwalitatief goed onderhoud is behoud van het pand. En dit vind je terug in de waardebepaling. Bijvoorbeeld bij verkoop. Parel Beheer staat dan ook voor kwaliteit. Niet voor de goedkoopste oplossing.

Parel Beheer neemt u alles uit handen

Wanneer u een samenwerking aangaat met Parel Beheer, dan wordt u volledig ontzorgt. U hoeft bijna niets meer te doen wat betreft het VvE beheer. Het enige dat u hoeft te doen, is aan de bel trekken indien er sprake is van een probleem. Alles wordt direct voor u opgelost, zélfs in het weekend. Bij Parel Beheer kunt u rekenen op uitstekende en persoonlijke service. Voor uw VvE beheer op financieel vlak, administratief en voor het uiteindelijke onderhoud zijn wij er voor u.

Parel Beheer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Welk tijdstip het ook is, wij zijn er voor alle VvE beheer zaken. Voor een relatief klein bedrag per maand kunt u het beheer al zorgeloos aan ons toevertrouwen. De exacte kosten hangen af van de diensten die u bij ons wenst af te nemen en andere factoren. Denk hierbij aan de staat van het pand op het moment dat u de diensten af neemt.

Wil je meer informatie? Bel gerust met Jan Willem Hens

  • Telefoon: 020-3086063
  • Email: info@parelbeheer.nl

Meer informatie

Er zijn verschillende zaken die onder de noemer ‘VvE beheer’ vallen. Parel Beheer kan helpen bij de grotere zaken, namelijk het Administratief Beheer, het Financieel Beheer en het Technisch Beheer en onderhoud. Daarnaast kunnen wij tevens een meerjarenonderhoudsplan en een huishoudelijk reglement opstellen. Indien u meer informatie zoekt over de reden waarom en hoe een onderhoudsreserve wordt opgebouwd, dan kunt u een blik werpen op Spaarplicht VvE’s. Zoekt u een verhuurservice voor onderhoud en exploitatie? Ook in dat geval staat Parel Beheer voor u klaar.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

U bent bij ons geen klantnummer achter een inlogcode, maar krijgt de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

2

Wij houden houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak. Spreken wij af dat de loodgieter morgen om 10 uur bij u is? Dan staat hij ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

U hoeft geen rekening te houden met verborgen kosten en/of verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.