Privacy en AvG

VvE Beheer Amsterdam en de AvG

Ook Parel VvE Beheer Amsterdam moet zich houden aan de wet Algemene verordening Gegevensbescherming, of in het kort de AvG. Parel VvE Beheer Amsterdam betracht uiterste zorgvuldigheid bij het verwerken, opslaan en verspreiden van de door Parel VvE Beheer Amsterdam verzamelde gegevens voor het efficiënt en zorgvuldig beheren van de VvE’s waarvan wij de VvE beheerder zijn.

De VvE Administratie. Wat houdt VvE beheer Amsterdam bij?

VvE Beheer Amsterdam houdt persoonsgegevens bij. Daarbij moet u denken aan eenvoudige gegevens zoals namen en adressen van eigenaren en bewoners, maar ook aan financiële gegevens zoals betalingen en eventuele achterstanden. Maar ook correspondentie tussen VvE Beheer Amsterdam en de VvE’s en leden van de VvE’s. Net als alle andere organisaties hebben wij een documentatieplicht. Wij moeten aantonen te voldoen aan de eisen die de AvG aan een gegevensverwerker (want dat is Parel VvE Beheer Amsterdam) voldoet

VvE applicatie Gate voor gegevensverwerking

VvE Beheer Amsterdam werkt met de applicatie Gate van de firma Ceron. Hierin verwerken wij voor (bijna) alle in ons beheer zijnde VvE’s de relevante (persoons) gegevens. Ter bescherming van de persoonsgebonden gegevens heeft VvE Beheer Amsterdam met Ceron een Verwerkersovereenkomst afgesloten en een Privacy verklaring

Copyright

De site www.parelbeheer.nl geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen gebruik door Parel VvE Beheer Amsterdam en de overige steden waar zij actief is. Het is dan ook niet toe gestaan om (delen) van deze site te downloaden en te hergebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van Parel Beheer.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Parel VvE Beheer Amsterdam? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U zult prettig verrast zijn door onze adequate dienstverlening en prijsstelling. U offerte ontvangt u vaan nog dezelfde dag.

U kunt ook contact opnemen met Jan Willem Hens op 06-25394450. Hij staat u graag persoonlijk te woord.