Privacy en AvG

VvE Beheer Amsterdam. De AvG en privacy

Ook Parel VvE Beheer Amsterdam moet zich houden aan de wet Algemene verordening Gegevensbescherming, of in het kort de AvG. AvG en Privacy zijn voor ons belangrijk. Parel VvE Beheer Amsterdam betracht uiterste zorgvuldigheid bij het verwerken, opslaan en verspreiden van de door Parel VvE Beheer Amsterdam verzamelde gegevens.  Deze gegevens gebruiken wij voor het efficiënt en zorgvuldig beheren van de VvE’s waarvan wij de VvE beheerder zijn. Wij houden ons stikt aan de regelgeving hierover.

De VvE Administratie. Wat houdt VvE beheer Amsterdam bij?

VvE Beheer Amsterdam houdt persoonsgegevens bij. Daarbij moet u denken aan eenvoudige gegevens  zoals namen en adressen van eigenaren. Maar ook financiële gegevens. Bijvoorbeeld over betalingen. En eventuele achterstanden. 

Maar ook correspondentie tussen VvE Beheer Amsterdam en de VvE’s en leden van de VvE’s. Net als alle andere organisaties hebben wij een documentatieplicht. Wij moeten aantonen te voldoen aan de eisen die de AvG aan een gegevensverwerker (want dat is Parel VvE Beheer Amsterdam) voldoet. AvG

VvE applicatie Convect voor gegevensverwerking

VvE Beheer Amsterdam werkt met de applicatie Convect. Hierin verwerken wij voor (bijna) alle in ons beheer zijnde VvE’s de relevante (persoons) gegevens. Ter bescherming van de persoonsgebonden gegevens heeft VvE Beheer Amsterdam met Convect een Verwerkersovereenkomst afgesloten en een Privacy verklaring

Copyright

De site www.parelbeheer.nl geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen gebruik door Parel VvE Beheer Amsterdam en de overige steden waar zij actief is. Het is dan ook niet toe gestaan om (delen) van deze site te downloaden en te hergebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van Parel Beheer.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Parel VvE Beheer Amsterdam? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U zult prettig verrast zijn door onze adequate dienstverlening en prijsstelling. U offerte ontvangt u vaan nog dezelfde dag.

U kunt ook contact opnemen met Jan Willem Hens op 06-25394450. Hij staat u graag persoonlijk te woord. Heeft u onderhoudsvragen. Dan vragen wij u om deze door te mailen naar onderhoud@parelbeheer.nl

Parel Beheer zal uw email adres nooit gebruiken voor niet VvE gerelateerde onderwerpen.  En uiteraard nooit uw adres- en contactgegevens ter beschikking stellen aan derden.