Over Parel Beheer

VvE beheer

U kunt bij ons terecht voor financieel-, administratief- en technisch beheer van uw VvE.

Bij financieel VvE-beheer zorgen wij voor een goed en duidelijk overzicht van de financiële gezondheid van uw VvE.

Bij administratief VvE-beheer voeren wij alle werkzaamheden uit die nodig zijn voor een goed ingerichte en actuele administratie van de VvE. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de ledenadministratie en de boekhouding. Administratief beheer is alleen mogelijk in combinatie met financieel beheer.

Bij technisch VvE-beheer voeren wij voor u de volledige coördinatie uit van het noodzakelijke en het planmatige onderhoud.

Vastgoedbeheer

Met commercieel vastgoedbeheer zorgen we enerzijds voor goede huurders en een stabiele inkomsten en anderzijds voor goed onderhoud van uw pand.

Als wij het administratieve vastgoedbeheer voor u uitvoeren nemen wij alle administratieve verplichtingen rond uw vastgoed uit handen. Zo hoeft u zelf geen boekhouding te voeren.

Met technisch vastgoedbeheer nemen wij alle onderhoudsverzoeken van uw huurders over, zodat de huurder tevreden is en u hier als eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

Onderzoek

Sinds 2021 doen voeren wij ook onderzoeken uit rondom de vastgoedmarkt in Nederland.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

Bij ons bent u met andere woorden geen nummer weggestopt achter een inlogcode.

2

Wij houden houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak, geldt bij ons. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze beste man ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

Bij ons hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten en verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen. Heeft u bijvoorbeeld onderhoud nodig aan het pand? Dan ontvangt u altijd minimaal twee offertes.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Dat betekent dus niet alleen tussen 9 en 5. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.