Over Parel Beheer

Wat maakt Parel Beheer uniek?

Bij Parel Beheer is uw VvE, particuliere woning en beleggingspand in goede handen. Als ervaren VvE- en vastgoedbeheerder nemen wij graag de zorg voor het beheer van uw vastgoed uit handen. 

Of het nu gaat om het bijhouden van de administratie, het oplossen van dagelijkse onderhoudsverzoeken of het uitvoeren van noodzakelijk en preventief onderhoud, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 4 uur ter plaatse bij problemen. Met één telefoonnummer en aanspreekpunt kunnen we snel schakelen en houden we van duidelijke communicatie naar onze klanten. Bij Parel Beheer hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten en verrassingen achteraf.

Kies voor Parel Beheer en geniet van de rust en zekerheid die hoort bij professioneel beheer. Laat ons uw VvE of beleggingspand beheren en focus op wat voor u belangrijk is.

Wie gaat u helpen?

Het gezicht achter Parel Beheer is Jan Willem Hens. Hij is een gepassioneerde en ervaren vastgoedbeheerder met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam. Jan Willem is bekend met alle ins en outs van de vastgoedmarkt waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Jan Willem heeft een brede en up-to-date kennis van de relevante wet- en regelgeving, zowel landelijk als in uw regio. Met zijn jarenlange passie voor VvE- en vastgoedbeheer streeft hij er altijd naar om klanten op de best mogelijke manier te helpen. Met Jan Willem en Parel Beheer weet u zeker dat uw vastgoed in goede handen is.

Welke diensten biedt Parel Beheer aan?

VvE beheer

U kunt bij ons terecht voor financieel-, administratief- en technisch beheer van uw VvE.

Bij financieel VvE-beheer zorgen wij voor een goed en duidelijk overzicht van de financiële gezondheid van uw VvE.

Bij administratief VvE-beheer voeren wij alle werkzaamheden uit die nodig zijn voor een goed ingerichte en actuele administratie van de VvE. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de ledenadministratie en de boekhouding. Administratief beheer is alleen mogelijk in combinatie met financieel beheer.

Bij technisch VvE-beheer voeren wij voor u de volledige coördinatie uit van het noodzakelijke en het planmatige onderhoud.

Vastgoedbeheer

Parel Beheer neemt u het vastgoedbeheer uit handen: of het nu om commercieel, administratief of technisch vastgoedbeheer gaat. Een totaalpakket is ook mogelijk.

Met commercieel vastgoedbeheer zorgen we enerzijds voor goede huurders en een stabiele inkomsten en anderzijds voor goed onderhoud van uw pand.

Als wij het administratieve vastgoedbeheer voor u uitvoeren, nemen wij alle administratieve verplichtingen rond uw vastgoed uit handen. Zo hoeft u zelf geen boekhouding te voeren.

Met technisch vastgoedbeheer nemen wij alle onderhoudsverzoeken van uw huurders over, zodat de huurder tevreden is en u hier als eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

U bent bij ons geen klantnummer achter een inlogcode, maar krijgt de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

2

Wij houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak. Spreken wij af dat de loodgieter morgen om 10 uur bij u is? Dan staat hij ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

U hoeft geen rekening te houden met verborgen kosten en/of verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.

Onderzoek

Sinds 2021 doen voeren wij ook onderzoeken uit rondom de vastgoedmarkt in Nederland.

Onze VvE-klanten vertellen