VvE Beheer Onderhoud

VvE Onderhoud

VvE onderhoud is een belangrijk onderdeel van totaal VvE Beheer. Evenals onderhoud hoort daar natuurlijk ook financieel en administratief beheer bij. Dus onderhoudstaken zijn een onderdeel van technisch beheer. Hieruit volgt dat technisch beheer de volgende taken bevat:

 • Dagelijks onderhoud. Dan zijn kleine tot middelgroot onderhoudswerk. Denk aan kleinschalig schilderwerk, een deur die niet goed dichtgaat. Maar ook het stellen van Hang en sluitwerk.
 • Het opstellen van een MJOP. Dat doen wij niet zelf. Dat is specialisten werk. Hiervoor werken wij samen met Bouwburo Bollenstreek
 • Langjarig onderhoud. Vaak op basis van een Meerjaren Onderhouds Plan. Bijvoorbeeld schilderwerk. Maar ook dakvernieuwing.

Anders gezegd valt dit allemaal onder de VvE onderhoud. Voor onze VvE klanten maar ook voor derden. Bijvoorbeeld voor kleine klussen. Dan werken wij voor het dagelijks onderhoud met een eigen onderhoudsdienst. Daarom kunnen wij snel reageren en de kleine ergernissen oplossen. Kortom voor een deurbel die het niet doet. Of een deur die niet sluit.

 

Onderhoudsdienst van Parel Beheer

Voor grote klussen vragen wij altijd meerdere offertes op. Bijvoorbeeld bij schilderwerk. Bent u tevreden over een bepaald schildersbedrijf? Dat wordt deze in het offertetraject meegenomen.

Zoals gezegd beschikt Parel Beheer over een eigen onderhoudsdienst. Hierdoor kunnen wij snel reageren bij onderhoudsverzoeken vanuit een VvE. Wat doet onze eigen onderhoudsdienst? Denk hierbij aan:

 • Herstel gemeenschappelijke trap verlichting
 • Reparatie van hang- en sluitwerk
 • Kleine schilder- en stukadoorswerk
 • Eenvoudig loodgieterswerk
 • Kleine timmerwerken.
 • Noodreparaties bij inbraak

Wij doen in eigen beheer en tegen schappelijke tarieven. VvE onderhoud is belangrijk. Kortom door een eigen onderhoudsdienst kunnen wij snel en soepel reageren. Het zijn juist die kleine onderhoudstaken die bij eigenaren en bewoners veel ergernis veroorzaken. Heeft u een onderhoudsverzoek? Mail dit naar onderhoud@parelbeheer.nl

 

Ook Particulier onderhoud

Al met al bedienen wij onze VvE’s met onze ervaren onderhoudsdienst en toeleveranciers. In de huidige tijd zijn goede vakmensen lastig te vinden. Of dat nu loodgieters, elektriciens of aannemers zijn. Heeft u zelf klussen aan uw woning of appartement? Maar weet u niet wie hiervoor in te schakelen? Dan kunnen de leden van de VvE’s die bij ons klant zijn gebruik maken van onze onderhoudsdienst. U kan ons inschakelen voor klussen die niet onder de gemeenschappelijkheid van de VvE vallen. Bijvoorbeeld zaken als:

 • Kleine schilder- en stucwerk
 • Het ophangen van lampen, schilderijen etc.
 • Eenvoudig loodgieterswerk
 • Reparaties aan uw keuken en sanitair.

Wij werken met transparante tarieven zonder verassingen achteraf.

Heeft u interesse in onze particuliere dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contact formulier

 

Corona Maatregelen

Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kan onderhoud aan de VvE wat langer duren dan normaal. Zeker als deze werkzaamheden binnenshuis plaatsvinden. Indien dit niet noodzakelijk onderhoud betreft stellen wij het onderhoud uit. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staat centraal. Heetf u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer mag er gewerkt worden?

Als er verbouwd wordt aan woningen ervaren omwonenden vaak overlast. Van lawaai, containers voor de deur en minder parkeerplakken. Maar wat zijn de regels eigenlijk? Wanneer mag er gewerkt worden? De gemeente Amsterdam hanteert de volgende regels:

 • Maandag tot en met zaterdag van 07.00 – 22.00
 • Zondag zijn werkzaamheden in principe niet toegestaan.

Officiële  feestdagen gelden als een zondag.

Wordt er toch gewerkt op een zondag. Of op afwijkende uren op maandag t/m Zaterdag. Dan moet daar een  vergunning voor zijn aangevraagd.