Verhuurservice voor particulieren en kleine beleggers

Verhuurservice voor particulieren en kleine beleggers

Steeds meer particulieren en kleine beleggers hebben één of meerdere woningen of appartementen die zij verhuren. Voor deze eigenaren biedt Parel Beheer een uitstekende verhuurservice aan. Dankzij deze verhuurservice heeft u bij de verhuur van de woning wel de lusten, maar geen enkele lasten! Parel Beheer heeft als ervaren VvE-beheerder én vastgoedbeheerder alle kennis in huis om de verhuur in goede banen te leiden.

Neem vrijblijvend contact op

[[[["field8","less_than","5"]],[["set_value",null,"12.50",null,"field9"]],"and"],[[["field8","greater_than","4"],["field8","less_than","21"]],[["set_value",null,"10",null,"field9"]],"and"],[[["field8","equal_to","> 20"]],[["set_value",null,"0",null,"field9"]],"and"]]
1
Naam
Telefoonnummer
Waarmee kunnen we helpen?more details
0 /
Previous
Next

Alle zorgen uit handen

Het verhuren van vastgoed brengt de nodige zorgen met zich mee. Betaalt de huurder bijvoorbeeld wel op tijd? Wat moet u doen wanneer er noodzakelijke reparaties aan de woning plaats moeten vinden? Bent u hiervoor 24/7 bereikbaar voor uw huurders? Daarnaast moet u ook rekening houden met alle formaliteiten rondom huuroverdracht (als een huurder de woning verlaat en een nieuwe huurder intrekt). Parel Beheer neemt deze zorgen graag voor u uit handen. Voortaan hoeft u alleen nog van uw huurinkomsten te genieten.

Regelmatig lijkt het makkelijk. Het verhuren van een appartement of woning kent echter meer haken en ogen dan u in eerste instantie zou verwachten. Er is bijvoorbeeld rond het verhuur veel regelgeving die u in acht moet nemen. Bovendien kunnen deze afspraken ook regelmatig veranderen of per gemeente verschillen. Dit maakt de zaken niet eenvoudiger voor u.
Wat voor contract moet u bijvoorbeeld opstellen wanneer u de woning enkel voor een beperkt aantal jaren wilt verhuren. Laat u hierin begeleiden door Parel Beheer. 

Wat houdt onze verhuurservice in?

Parel Beheer is een ervaren VvE-beheerder in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Haarlem, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Wanneer u kiest voor onze verhuurservice, dan behoren de onderstaande zaken tot onze standaard dienstverlening:

  • Het verhuurklaar maken van de woning.
  • Kennis van de plaatselijke regelgeving
  • Het regelen van formaliteiten omtrent het verhuren.
  • Uitgebreid in- en uitchecken van vertrekkende en nieuwe huurders.
  • Wij controleren ook hoe de vertrekkende verhuurder de woning achterlaat en of de borg teruggestort kan worden.
  • Het verlenen van 24/7 professionele service bij calamiteiten en onderhoud.

Kortom, met onze verhuurservice kan u uw appartement of woning met een gerust hart verhuren. Parel Beheer helpt u graag en ondersteunt u waar dat nodig is.

Verhuurservice en de VvE

Is uw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren? Dan onderzoekt Parel Beheer of het verhuren wel mag of dat u daar eerst toestemming voor nodig heeft.

Daarnaast is Parel Beheer goed op de hoogte van de plaatselijke regelgeving. Zo onderzoeken wij of een woning in Amsterdam bijvoorbeeld in het geliberaliseerde segment valt door middel van puntentelling en het vaststellen van een energielabel. Daarnaast is het kamerverhuur in Utrecht aan zeer strenge regels verbonden. Daar heeft u bijvoorbeeld vaak een vergunning nodig die Parel Beheer voor u kan aanvragen. Verder ondersteunen wij u ook bij het regelen van formaliteit. Denk hierbij aan het opstellen en ondertekenen van het huurcontract, de eerste maand huur en de waarborgsom innen en het overschrijven van de energierekening. Onze verhuurservice regelt dit allemaal voor u.

Met de service van Parel Beheer kunt u zonder zorgen verhuren.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

Bij ons bent u met andere woorden geen nummer weggestopt achter een inlogcode.

2

Wij houden houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak, geldt bij ons. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze beste man ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

Bij ons hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten en verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen. Heeft u bijvoorbeeld onderhoud nodig aan het pand? Dan ontvangt u altijd minimaal twee offertes.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Dat betekent dus niet alleen tussen 9 en 5. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.

Commercieel vastgoedbeheer

Met commercieel vastgoedbeheer (verhuurbemiddeling) zorgen we enerzijds voor goede huurders en een stabiele inkomsten voor de eigenaar. Anderzijds goed onderhoud van pand.

Commercieel vastgoedbeheer ›

Administratief vastgoedbeheer

Als wij het administratieve beheer voor uw uitvoeren nemen wij alle administratieve verplichtingen rond uw vastgoed uit handen. Zo hoef je zelf geen boekhouding te voeren.

Administratief vastgoedbeheer ›

Technisch vastgoedbeheer

We nemen graag alle onderhoudsverzoeken van uw huurders over, zodat de huurder tevreden is en u als eigenaar er geen omkijken meer naar heeft. Technisch vastgoedbeheer is een erg belangrijk onderdeel.

Technisch vastgoedbeheer ›