VvE verhuurservice

Verhuurservice voor particulieren en kleine beleggers

Steeds meer particulieren en kleine beleggers hebben één of meerdere woningen of appartementen die zij verhuren.

Voor deze eigenaren biedt Parel Beheer een uitstekende verhuurservice aan.

Dankzij deze verhuurservice heeft u bij de verhuur van de woning wel de lusten, maar geen enkele lasten!

Parel Beheer heeft als ervaren VvE-beheerder én vastgoedbeheerder alle kennis in huis om de verhuur in goede banen te leiden.

Neem vrijblijvend contact op

[[[["field8","less_than","5"]],[["set_value",null,"12.50",null,"field9"]],"and"],[[["field8","greater_than","4"],["field8","less_than","21"]],[["set_value",null,"10",null,"field9"]],"and"],[[["field8","equal_to","> 20"]],[["set_value",null,"0",null,"field9"]],"and"]]
1
Naam
Naam van de VvE
Aantal appartementsrechtenyour full name
Telefoon
Waarmee kunnen we helpen?more details
0 /
Previous
Next

In drie stappen naar uw nieuwe VvE-beheerder

1. Kennismaking en offerte

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek. Parel Beheer licht de offerte toe en past deze eventueel aan.

 

2. Direct aan de slag!

Na akkoord gaan we direct aan de slag en regelen wij alle VvE-zaken voor u.

 

3. Gratis overstapservice

U hoeft slechts bij uw huidige beheerder op te zeggen. Wij doen de rest, zodat u geen zorgen heeft.

 

Alle zorgen uit handen

Het verhuren van vastgoed brengt de nodige zorgen met zich mee. Is de huurder bijvoorbeeld tijdig met betalen? Wat doet u bij noodzakelijke reparaties aan de woning? Bent u 24/7 bereikbaar voor uw huurders? 

Daarnaast moet u rekening houden met alle formaliteiten rondom de huuroverdracht wanneer een huurder de woning verlaat en een nieuwe huurder intrekt. 

Er geldt ook veel regelgeving waar u zich aan moet houden. Bovendien kunnen deze afspraken regelmatig veranderen of per gemeente verschillen, wat de zaken er niet eenvoudiger op maakt. Wanneer u bijvoorbeeld de woning slechts voor een beperkt aantal jaren wilt verhuren, moet u weten welk contract hiervoor geschikt is. 

Parel Beheer neemt al deze zorgen graag voor u uit handen. Zo hoeft u voortaan alleen nog maar van uw huurinkomsten te genieten.

Wat houdt onze verhuurservice in?

Parel Beheer is een ervaren VvE-beheerder in de regio’s Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht. Wanneer u kiest voor onze verhuurservice, dan behoren de onderstaande zaken tot onze standaard dienstverlening:

  • Het verhuurklaar maken van de woning.
  • Kennis van de plaatselijke regelgeving
  • Het regelen van formaliteiten omtrent het verhuren.
  • Uitgebreid in- en uitchecken van vertrekkende en nieuwe huurders.
  • Wij controleren ook hoe de vertrekkende verhuurder de woning achterlaat en of de borg teruggestort kan worden.
  • Het verlenen van 24/7 professionele service bij calamiteiten en onderhoud.

Kortom, met onze verhuurservice kan u uw appartement of woning met een gerust hart verhuren. Parel Beheer helpt u graag en ondersteunt u waar dat nodig is.

Verhuurservice en de VvE

Is uw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren? Dan onderzoekt Parel Beheer of het verhuren wel mag of dat u daar eerst toestemming voor nodig heeft.

Daarnaast is Parel Beheer goed op de hoogte van de plaatselijke regelgeving. Zo onderzoeken wij of een woning in Amsterdam bijvoorbeeld in het geliberaliseerde segment valt door middel van puntentelling en het vaststellen van een energielabel. Daarnaast is het kamerverhuur in Utrecht aan zeer strenge regels verbonden. Daar heeft u bijvoorbeeld vaak een vergunning nodig die Parel Beheer voor u kan aanvragen. Verder ondersteunen wij u ook bij het regelen van formaliteit. Denk hierbij aan het opstellen en ondertekenen van het huurcontract, de eerste maand huur en de waarborgsom innen en het overschrijven van de energierekening. Onze verhuurservice regelt dit allemaal voor u.

Met de service van Parel Beheer kunt u zonder zorgen verhuren.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

Bij ons bent u met andere woorden geen nummer weggestopt achter een inlogcode.

2

Wij houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak, geldt bij ons. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze beste man ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

Bij ons hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten en verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen. Heeft u bijvoorbeeld onderhoud nodig aan het pand? Dan ontvangt u altijd minimaal twee offertes.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Dat betekent dus niet alleen tussen 9 en 5. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.