Verhuurservice voor particulieren en kleine beleggers

Steeds meer particulieren en kleine beleggers hebben één of meerdere woningen en appartementen die zij verhuren. Voor deze eigenaren biedt Parel Beheer haar verhuurservice aan. Met onze verhuurservice  heeft u bij verhuur van de woning wel de lusten, maar niet de lasten! Wij hebben alle kennis in huis om de verhuur in goede banen te leiden.

Verhuur en Verhuurservice

Verhuur brengt echter ook zorgen met zich mee. Betaalt de huurder wel op tijd? Wat te doen bij noodzakelijke reparaties aan de woning. Bent u hiervoor 24/7 bereikbaar voor uw huurders? Maar ook alle formaliteiten rond de huuroverdracht als een huurder de woning verlaat en er een nieuwe huurder intrekt. Parel Beheer neemt graag al uw zorgen uit handen middels onze verhuurservice. U hoeft alleen nog van uw huurinkomsten te genieten.

Vaak lijkt verhuur makkelijk. Maar rond verhuur is er veel regelgeving, die ook nog eens regelmatig veranderd en per gemeente kan verschillen. Wat voor contract moet u opstellen als u de woning maar een beperkt aantal jaren wilt verhuren? Laat u hierin begeleiden door Parel Beheer. Maak gebruik van onze verhuurservice.

Verhuurservice en VvE Beheer

Parel Beheer is een professionele VvE Beheerder in de regio Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Met onze verhuurservice doen wij het volgende voor u:

  • Verhuurservice is ook de woning verhuurklaar maken. Is de woning schoon en veilig? Als verhuurder heeft u een zorgplicht jegens uw huurders. Het is daarom verstandig om bijvoorbeeld CO2 en rookmelders aan te brengen. De woning moet veilig zijn. Is uw woning onderdeel van een VvE? Wij onderzoeken dan of verhuur wel van de VvE mag, of dat u bijvoorbeeld toestemming van de VvE nodig heeft. Dit is wat wij noemen verhuurservice.
  • Wij kennen de plaatselijke regelgeving. Wij onderzoeken of een woning in Amsterdam bijvoorbeeld in het geliberaliseerde segment valt d.m.v. puntentelling en vaststellen energielabel; Maar in Utrecht bijvoorbeeld is kamerverhuur aan strenge regels gebonden. Daarvoor moet u vaak een vergunning aanvragen. Onze verhuurservice regelt dit voor u.
  • Verhuurservice is ook het regelen van formaliteiten, zoals het opstellen en ondertekenen van het huurcontract, de eerste maand huur en de waarborgsom innen en het overschrijven van de energierekening op de naam van de nieuwe bewoner;
  • Het uitgebreide in/uitchecken van vertrekkende en nieuwe huurders. Hoe laten de vertrekkende woning achter? Kan de borg teruggestort worden?
  • Wij verlenen 7 * 24 uur professionele service bij calamiteiten en onderhoud aan de woning. Dit zijn wij gewend. Dit sluit goed aan bij ons Technisch Beheer. Niet alleen op maandag tot en met vrijdag, maar ook op feestdagen en in het weekeinde. Met onze verhuurservice bent u aan het goede adres.

Kortom. Met onze verhuurservice kan u uw appartement met een gerust hart verhuren. Parel Beheer helpt u graag. Meer info? Neem contact op.