Verhuurservice voor particulieren en kleine beleggers

Verhuurservice uitgevoerd door Parel Beheer

Steeds meer particulieren en kleine beleggers hebben één of meerdere woningen of appartementen die zij verhuren. Voor deze eigenaren biedt Parel Beheer een uitstekende Verhuurservice aan. Dankzij deze Verhuurservice uitgevoerd door Parel Beheer heeft u bij de verhuur van de woning wel de lusten, maar geen enkele lasten! Parel Beheer heeft als ervaren VvE Beheerder alle kennis in huis om het verhuur in goede banen te leiden.

Verhuur en Verhuurservice

Het verhuren van vastgoed brengt de nodige zorgen met zich mee. Betaalt de huurder bijvoorbeeld wel op tijd? Wat moet u doen wanneer er noodzakelijke reparaties aan de woning plaats moeten vinden? Bent u hiervoor 24/7 bereikbaar voor uw huurders? Daarnaast moet u tevens rekening houden met alle formaliteiten rond de huuroverdracht als een huurder de woning verlaat en een nieuwe huurder intrekt. Parel Beheer neemt maar al te graag deze zorgen uit uw handen. Dit doen wij onder andere door middel van onze Verhuurservice. Voortaan hoeft u alleen nog van uw huurinkomsten te genieten.

Regelmatig lijkt het makkelijk. Het verhuren van een appartement of woning kent echter meer haken en ogen dan u in eerste instantie zou verwachten. Er is bijvoorbeeld rond het verhuur veel regelgeving die u in acht moet nemen. Bovendien kunnen deze afspraken ook nog eens regelmatig veranderen of per gemeente verschillen. Dit maken de zaken voor u niet eenvoudiger. Wat voor contract moet u bijvoorbeeld opstellen wanneer u de woning enkel voor een beperkt aantal jaren wilt verhuren. Laat u hierin begeleiden door Parel Beheer. Maak simpelweg gebruik van onze voortreffelijke verhuurservice.

Wat houdt Verhuurservice in?

Parel Beheer is een professionele VvE Beheerder in de regio Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Wanneer u kiest voor Verhuurservice uitgevoerd door Parel Beheer, dan behoort het volgende tot onze standaard dienstverlening:

  • Het verhuurklaar maken van de woning.
  • Kennis van de plaatselijke regelgeving
  • Het regelen van formaliteiten omtrent het verhuren.
  • Uitgebreid in- en uitchecken van vertrekkende en nieuwe huurders.
  • Het verlenen van 24/7 professionele service bij calamiteiten en onderhoud.

Kortom, met onze verhuurservice kan u uw appartement of woning met een gerust hart verhuren. Parel Beheer helpt u graag en ondersteunt u waar dat nodig is.

Verhuurservice met Parel Beheer als VvE Beheerder

Indien u een samenwerking aangaat met Parel Beheer als VvE Beheerder, kunt u rekenen op een uitstekend beheer. Daar valt uiteraard een goede verhuurservice onder. Zo regelen wij dat de woning verhuurklaar is. Wij controleren onder andere of de woning schoon en veilig is. Als verhuurder heeft u een zorgplicht tegenover uw huurders. Het is daarom wel zo verstandig om bijvoorbeeld CO2 en rookmelders aan te brengen. De woning moet immers veilig zijn. Is uw woning tevens onderdeel van een Vereniging van Eigenaren? Dan onderzoekt Parel Beheer of het verhuren wel mag of indien u daar toestemming voor nodig heeft. Dat noemen wij pas verhuurservice. Daarnaast is Parel Beheer goed op de hoogte van de plaatselijke regelgeving.

Zo onderzoeken wij of een woning in Amsterdam bijvoorbeeld in het geliberaliseerde segment valt door middel van puntentelling en het vaststellen van een energielabel. Daarnaast is het kamerverhuur in Utrecht aan zeer strenge regels verbonden. Daar heeft u bijvoorbeeld vaak een vergunning nodig die Parel Beheer voor u kan aanvragen. Verder ondersteunen wij u ook bij het regelen van formaliteit. Denk hierbij aan het opstellen en ondertekenen van het huurcontract, de eerste maand huur en de waarborgsom innen en het overschrijven van de energierekening. Onze verhuurservice regelt dit allemaal voor u.

Verhuurservice en VvE Beheer

Uiteraard omvat het verhuren meer dan alleen de bovenstaande zaken. Daarom bevat de verhuurservice van Parel Beheer tevens meer. Wij controleren ook hoe de vertrekkende verhuurder de woning achterlaat en of de borg teruggestort kan worden. De verhuurservice van Parel Beheer ondersteunt het algehele VvE Beheer. Zo verlenen wij tevens een professionele service bij calamiteiten en noodzakelijk onderhoud. Dit sluit namelijk goed aan bij het Technische Beheer van Parel Beheer. Voor de Verhuurservice is Parel Beheer niet alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Ook in het weekend en op feestdagen staan wij voor u klaar. Met de service van Parel Beheer kunt u weer zonder zorgen verhuren.