VvE Schoonmaak

 VvE Schoonmaak

Als VvE-beheerder weten we dat rotzooi en troep in de algemene ruimte vaak tot irritaties leidt. Vieze gedeelde ruimtes kunnen zelfs conflicten veroorzaken binnen een VvE: het laatste wat u wil. 

Bij Parel Beheer hebben we hier veel ervaring mee en bieden we graag een oplossing. Want een schoon en opgeruimd trappenhuis voorkomt een hoop ergernis.

Onze diensten gaan verder dan alleen schoonmaken. We pakken ook kleine klusjes aan, zoals het vervangen van een kapotte lamp, het repareren van deursloten en het vastzetten van traptapijt. 

Zo houden we niet alleen de algemene ruimtes schoon, maar zorgen we er ook voor dat deze veilig en functioneel blijven.

Neem vrijblijvend contact op

[[[["field8","less_than","5"]],[["set_value",null,"12.50",null,"field9"]],"and"],[[["field8","greater_than","4"],["field8","less_than","21"]],[["set_value",null,"10",null,"field9"]],"and"],[[["field8","equal_to","> 20"]],[["set_value",null,"0",null,"field9"]],"and"]]
1
Naam
Naam van de VvE
Aantal appartementsrechtenyour full name
Telefoon
Waarmee kunnen we helpen?more details
0 /
Previous
Next

Wat doet Parel Beheer?

Welke schoonmaakdiensten voor de VvE bieden wij aan? Onder andere de volgende zaken:

  • Stofzuigen trappenhuis. Of het nu tapijt, marmer of zeil is. Alles wordt schoon.
  • Dweilen algemene ruimtes. Na afloop ruikt alles lekker fris.
  • Ramenlappen binnenzijde. In zoverre wij er bij kunnen.
  • Zorgen dat de algemene ruimtes vrij zijn van persoonlijke spullen van de bewoners.

Schoonmaak voor de VvE is echter meer. Zoals handhavend optreden indien er een Huishoudelijk Reglement aanwezig is. Wij zijn dan de “ogen en oren” van de VvE. Bij Parel Beheer is schoonmaak en onderhoud in vertrouwde handen.

Waarom kiezen voor Parel Beheer?

Er zijn verschillende redenen waarom een VvE zou moeten kiezen voor de schoonmaakdiensten van Parel Beheer. Allereerst beschikken wij over een groot netwerk van schoonmakers, waardoor we een goede prijs kunnen bieden voor onze diensten. 

Bovendien weten we precies wat de huisregels zijn die de VvE heeft vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Hierdoor kunnen we deze controleren tijdens het schoonmaken. Zo zorgen we ervoor dat de algemene ruimtes schoon, opgeruimd en veilig blijven.

Een ander voordeel van onze diensten is dat we kleine onderhoudsklusjes zelf uitvoeren. Hierdoor hoeven leden dit niet zelf te doen en hoeft de VvE ook geen extra vakman te bellen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook kopzorgen.

Alles is bij Parel Beheer in vertrouwde handen. We streven ernaar om de beste schoonmaakdiensten te bieden voor onze klanten.

De vijf zekerheden van Parel Beheer

1

Wij kennen alle klanten persoonlijk

U bent bij ons geen klantnummer achter een inlogcode, maar krijgt de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

2

Wij houden ons aan de afspraken

Afspraak is altijd afspraak. Spreken wij af dat de loodgieter morgen om 10 uur bij u is? Dan staat hij ook om 10 uur bij u op de stoep.

3

Wij zijn altijd transparant

U hoeft geen rekening te houden met verborgen kosten en/of verrassingen achteraf. Wij werken enkel met vaste prijzen.

4

Wij zijn altijd bereikbaar voor calamiteiten

Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

5

Uw wensen staan voorop

Bij Parel Beheer is iedere klant uniek.

In drie stappen naar uw nieuwe schoonmaakservice

1. Kennismaking en offerte

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek. Parel Beheer licht de offerte toe en past deze eventueel aan.

 

2. Direct aan de slag!

Na akkoord gaan we direct aan de slag en nemen wij alle schoonmaaktaken uit handen.

 

3. Gratis overstapservice

U hoeft slechts bij uw huidige schoonmaker op te zeggen. Wij doen de rest, zodat u geen zorgen heeft.

 

Wat is verder nog van belang?

U wilt een betrouwbare partner voor schoonmaak van de VvE? Wij zijn al een partner voor de VvE. Bij u komen geen vreemden over de vloer. Maar medewerkers van Parel Beheer. Stipt, betrouwbaar en zoals afgesproken. Doordat wij het schoonmaken combineren met beheer van uw Vereniging van Eigenaars kunnen wij de diensten voordelig aanbieden. Ook onder het mom niet tevreden, geld terug.  Dat is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Indien mogelijk combineren wij schoonmaak met klein onderhoud. Zodoende kan dat voordelig. En met minder overlast voor eigenaren en bewoners. Belangstelling voor onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vaste prijs

Voor het schoonhouden van de algemene ruimtes hanteren wij een vaste prijs. Al vanaf € 25,– maken wij het trappenhuis schoon. Of u dat nu elke week, elke maand of elk kwartaal wilt. Wij verzorgen schoonmaak op maat. Hierbij houden wij ons aan de algemene hygiëne regels. Zeker sinds de corona maatregelen van het RIVM is dit steeds belangrijker geworden. Schoonmaak van de VvE zorgt niet alleen voor mooi en schoon trappenhuis. Maar vergroot ook het woongenot. Onze service bieden wij aan via alle VvE beheerders in Amsterdam. Maar ook in Alkmaar, Haarlem en Utrecht.

Het voordeel van schoonmaak via Parel VvE Beheer? Als wij uw VvE in beheer hebben, voeren wij direct kleine werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kapotte lampen. Maar ook het herstellen van een slecht sluitende voordeur. En indien van toepassing de controle op de aanwezige blusmiddelen. Die moeten uiteraard in orde zijn.