VVE Beheer in goede handen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van cruciaal belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Amsterdam

Bij Parel Beheer is het VvE Beheer van uw Vereniging van Eigenaren (VvE), beleggingspand of particuliere woning in goede handen. Of het nu gaat om het bijhouden van de administratie, het oplossen van dagelijkse onderhoudsverzoeken of het uitvoeren van noodzakelijk en preventief onderhoud. Met een klik op een van de knoppen hierboven leest u meer over de verschillende vormen van beheer. VvE Beheer Amsterdam valt onder een van de diensten die Parel Beheer aanbiedt. Bij ons bent u voor VvE Beheer in Amsterdam daarom aan het goede adres. Dankzij de vijf zekerheden van Parel Beheer weet u zeker dat uw VvE Beheer zaken in goede handen zijn.

Verhuurt u bijvoorbeeld een woning of beleggingspand? Parel Beheer neemt in dat geval al het beheer voor uw VvE Beheer Amsterdam uit handen. Denk hierbij aan het vinden van huurders, het incasseren van de huurpenningen en het oplossen van onderhoudsverzoeken. Wanneer op zondagmiddag de verwarming plots stuk gaat, dan lost Parel Beheer dat voor u op. U hoeft alleen nog maar van uw huurinkomsten te genieten! Dat is het voordeel van VvE Beheer Amsterdam bij Parel Beheer. Er zijn verschillende vormen VvE Beheer in Amsterdam die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wilt u gelijk de samenwerking aangaan voor uw VvE beheer in Amsterdam? Vraag dan direct een offerte aan of neem telefonisch contact op via 06-25394450 met een van onze adviseurs om te zien wat Parel Beheer voor uw VvE kan betekenen. U kunt ook een mail sturen naar info@parelbeheer.nl.

VvE Financieel Beheer

Wanneer u de keuze maakt voor Financieel Beheer, dan kiest u voor een behoorlijk aantal diensten die we voor u uitvoeren. Het opstellen van cashflow begrotingen is daar een voorbeeld van. Door deze berekening uit te laten voeren ontvangt u sterk inzicht in de spaarmogelijkheden voor het onderhoud voor zowel de korte, als lange termijn. Verder is het tevens mogelijk om een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) door Parel Beheer op te laten stellen voor uw VvE Beheer Amsterdam. Met zo’n plan kan gericht sparen écht efficiënt uitgevoerd worden.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn wat betreft Financieel Beheer, werkt Parel Beheer samen met specialisten die expertise hebben op dit gebied van financieel VvE Beheer in Amsterdam. De hoofdzaak van financieel VvE Beheer van Parel VvE Beheer Amsterdam is het in kaart brengen van de gezondheid van uw VvE Beheer. Vanzelfsprekend omvat de module financieel VvE Beheer een groot aantal diensten. Meer informatie voor VvE Beheer Amsterdam leest u op Financieel Beheer.

Administratief VvE Beheer

In combinatie met financieel VvE Beheer Amsterdam vormt onze administratieve module de boekhouding. Voor het beheren van vastgoed is een accurate administratie een ware must. Bij Parel VvE Beheer Amsterdam weet u zeker dat dit in goede handen is. Door middel van de module administratief VvE Beheer voert Parel Beheer alle activiteiten uit die leiden tot een goede en accurate administratie van de VvE. Transparantie richting de eden is daarbij een leidend aspect. Die transparantie wordt gegarandeerd door Parel Beheer, omdat alle relevante documentatie toegankelijk is via een klantenportaal.

Onder administratief VvE Beheer valt, net zoals bij de module financieel VvE Beheer Amsterdam, een groot aantal taken die Parel Beheer uitvoert voor de VvE. Denk bijvoorbeeld aan het houden van toezicht op de naleving van akten, reglementen en besluiten. Onder de dienstverlening valt uiteraard ook de communicatie met notarissen bij eigendomsoverdrachten, het organiseren van eventuele vergaderingen en het innen van achterstallige betalingen bij leden. De module administratief beheer is meer dan enkel administratie. Zo faciliteert Parel VvE Beheer Amsterdam ook in het voorzitten van de jaarlijkse ledenvergaderingen, evenals het schrijven notulen.

Waarom VvE Beheer Amsterdam door Parel Beheer?

Uw VvE Beheer in Amsterdam kunt u met een gerust hart uit laten voeren door Parel Beheer. Wij beschikken over de juiste middelen om het financiële en administratieve beheer in goede banen te leiden. Daarnaast hebben wij tevens ervaren specialisten aan boord voor al het mogelijke onderhoud aan uw pand. Zelfs alle benodigde dienstverlening wat betreft het verhuren van woningen wordt door Parel Beheer verzorgd. Lees daarom gerust verder op wat Parel Beheer voor uw VvE in Amsterdam kan betekenen. We helpen u graag met het beheren van uw VvE Beheer en het beantwoorden van uw vragen. Persoonlijke aandacht is namelijk een van de vijf zekerheden van Parel Beheer en de sleutel tot succes.

Opstalverzekering VvE en Aansprakelijkheidsverzekering VvE

Bij het VvE Beheer in Amsterdam komt meer kijken dan u in eerste instantie verwacht. Een Vereniging van Eigenaren heeft bijvoorbeeld minimaal een Opstalverzekering VvE en een Aansprakelijkheidsverzekering VvE. Daarnaast kiezen veel VvE’s ook nog voor het afsluiten van een Bestuursaansprakelijkheidsverzekering VvE. De verplichting tot het afsluiten van een Opstalverzekering VvE staat vaak omschreven in de splitsingsakte. Een Opstalverzekering VvE dekt bijvoorbeeld schade door brand, wateroverlast en vergelijkbare zaken. Wat er precies gedekt wordt, kunt u lezen in de polis van uw Opstalverzekering VvE. Een Aansprakelijkheidsverzekering VvE is nodig indien derden schade ondervinden. Bijvoorbeeld als een balkonhek afbreekt en een toevallige voorbijganger verwondt.

Zoals u wellicht al vermoedt is het afsluiten van een verzekering voor de VvE specialistenwerk. Uiteraard wilt u wel dat ook dit soort zaken van uw VvE Beheer in Amsterdam goed geregeld zijn. Daarom verwijst Parel Beheer u voor het afsluiten of beoordelen van uw Opstalverzekering VvE of Aansprakelijkheidsverzekering VvE naar uw Assurantie Adviseur. Meer informatie over de specificaties vindt u bij Vereniging Eigenhuis.

Jaarlijkse VvE Vergadering en VvE Jaarrekening

Verder moet elke VvE naast de nodige beheer en verzekeringen ook een jaarrekening opstellen en jaarlijks een VvE vergadering houden. Binnen welke termijn dat moet gebeuren –  bijvoorbeeld 3 of 6 maanden na het boekjaar – staat meestal in de splitsingsakte of in de bijbehorende VvE Modelreglement. Voor elk VvE Beheer in Amsterdam is dat van belang. Daarom houdt een goede VvE Beheerder zoals Parel Beheer hier rekening mee. Ook aan de jaarrekening worden namelijk eisen gesteld. Zo zijn er bij sommige VvE’s aparte reservefondsen voor algemeen onderhoud en het trappenhuis voorgeschreven. Parel VvE Beheer Amsterdam kent al deze regels en zorgt ervoor dat ook uw VvE voldoet aan de regels, zoals omschreven in de splitsingsakte en VvE Modelreglement.

Technisch VvE Beheer door samenwerking met leveranciers

In de huidige markt is het voor uw VvE belangrijk om goede en betrouwbare leveranciers te hebben. Zij komen immers bij u in het appartement. Daarom werkt Parel Beheer samen met verschillende leveranciers die gespecialiseerd zijn in een onderdeel van het technische VvE Beheer Amsterdam. Voor klein onderhoud werkt Parel Beheer samen met Loodgietersbedrijf Distel, voor elektra met GVE Elektriciens en voor algemeen onderhoud met Grijzenhout. Dit zijn allen van oudsher familiebedrijven die al lang in de branche werkzaam zijn. Zij passen goed bij VvE Beheer in Amsterdam. Deze bedrijven zijn namelijk klein, betrouwbaar en klantgericht. Voor groot onderhoud vraagt Parel Beheer altijd eerst meerdere offertes aan. Vervolgens selecteren we de beste optie. Parel Beheer is echter niet gebonden aan vaste leveranciers. Heeft u goede ervaring met andere leveranciers, dan werken wij daar graag mee samen.

VvE Beheer Amsterdam ook voor adviezen

Parel Beheer geeft ook adviezen en voert consultancy werkzaamheden uit wat betreft het VvE Beheer in Amsterdam. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken zoals een onwillig lid die niet meewerkt of het aanpassen van de splitsingsakte en het voldoen aan wettelijke normen. Daarnaast kunnen wij ook van dienst zijn bij conflicthantering. Wanneer de onderbuurman een uitbouw geplaatst zonder toestemming, dan ontzorgt de VvE Beheerder u volledig. VvE Beheer Amsterdam gaat volgens ons immers niet alleen over de dagelijks gang van zaken. Een goede VvE Beheerder doet veel meer dan dat.

VvE Beheer Amsterdam en Parel Beheer

Kortom: VvE Beheer in Amsterdam gaat het niet alleen om de dagelijkse praktijk, maar vooral om de bijzondere zaken. Parel Beheer kan als uw VvE Beheerder onder andere zorgen dat conflicten worden opgelost. Bijvoorbeeld wanneer de buurman niet betaalt of indien er geen overeenstemming is over de kleur van de gevel. Ook dan kan Parel Beheer u helpen. Verder zorgen wij ervoor dat alle leden het eens zijn over het opstellen van een MJOP. Alle mogelijke conflicten over bijvoorbeeld een AirBnB lossen wij op.

Uw VvE Beheerder staat klaar voor u en uw VvE Beheer in Amsterdam. Wilt u graag Parel Beheer inschakelen voor uw VvE Beheer Amsterdam? Neem direct contact op met een van onze adviseurs of stuur een mail.