Parel Beheer: uw specialist in VvE Beheer

Parel Beheer is uw VvE Beheerder en uw VvE Beheer specialist in de regio Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. Wij onderscheiden ons door korte communicatielijnen, professioneel onderhoud en een scherpe prijsstelling. VvE Beheer hoeft niet duur te zijn. Wij vinden goede en heldere communicatie met onze klanten van groot belang. Wij streven er dan ook naar al uw vragen binnen 4 werkuren te beantwoorden. Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Wij beschikken over een eigen klanten portal. Hierin plaatsen wij alle documenten die van belang zijn voor VvE Beheer. Dat doen wij omdat het voor de klant makkelijk is, maar ook omdat wij geloven in volledige transparantie. Wij hebben niets te verbergen.

VvE Beheerder

Parel Beheer kan u het volledige VvE Beheer uit handen nemen. Of het nu gaat over Administratief Beheer, Financieel Beheer of Technisch Beheer. De administratie, financiële verslaglegging en onderhoud van de VvE is bij ons in goede handen als VvE Beheerder. Nog geen (actieve) VvE? Ook voor het oprichten van een VvE kunnen wij u van dienst zijn. Van de inschrijving in de KvK, het openen van een bankrekening tot de openingsvergadering, de eerste begroting en de notulen aan toe. Een telefoontje en wij nemen u alles uit handen.

VvE Beheer: de vijf zekerheden van Parel Beheer

Wij zijn een groeiende organisatie. Ons succes danken wij niet aan ingewikkelde bedrijfsfilosofieën, maar aan onze vijf zekerheden:

  • Zekerheid 1: Wij kennen al onze klanten persoonlijk. U bent bij ons geen nummer weggestopt achter een inlogcode.
  • Zekerheid 2: Wij houden ons aan onze afspraken. Afspraak is altijd afspraak. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze ook om 10 uur bij u op de stoep.
  • Zekerheid 3: Wij zijn transparant. Geen verborgen kosten, en geen verassingen achteraf. Wij werken met vaste prijzen. Onderhoud nodig? Altijd minimaal twee offertes.
  • Zekerheid 4: Wij zijn voor calamiteiten altijd bereikbaar. En niet alleen tussen 9 en 5. Dus ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen
  • Zekerheid 5: Wij stellen uw wensen voorop. Geen enkele klant is standaard

Wij houden niet van groot, wel van persoonlijke contact met echte aandacht voor de klant. Daarin is onze VvE Beheer onderscheidend. Onze klanten zijn dan ook te vinden bij met name kleinere verenigingen van eigenaren, particuliere verhuurders met een bescheiden portefeuille en bijzondere objecten. Maar ook voor Verhuurservice en het opstellen van een MJOP kunt u bij ons terecht.

VvE Beheer: een offerte opvragen

Wilt u direct voor uw VvE Beheer een offerte opvragen?  Dat kan! U ontvangt binnen 24 uur een maatwerkofferte. Voor meer informatie over VvE Beheer kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met Jan Willem Hens op 06-25394450 of via info@parelbeheer.nl