Parel VvE Beheer: uw specialist in VvE Beheer

De specialist in VvE Beheerder en VvE Beheer

Parel Beheer is uw VvE Beheerder en uw VvE Beheer specialist in de regio Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. Wij onderscheiden ons door korte communicatielijnen, professioneel onderhoud en een scherpe prijsstelling. Professioneel VvE Beheer hoeft immers niet duur te zijn. Parel Beheer vindt goede en heldere communicatie met de klanten van groot belang. Wij streven er daarom ook naar om al uw vragen binnen 4 werkuren te beantwoorden. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Alle informatie over Parel VvE Beheer ontdekt u hier.

Zo beschikken wij over een eigen klantenportaal. Hierin plaatst Parel Beheer alle documenten die van belang zijn voor uw VvE Beheer. Dit doen wij, omdat het voor de klant makkelijk is. Bovendien geloven wij van Parel Beheer in volledige transparantie. Wij hebben niets te verbergen. Wanneer u op zoek bent naar een specialistische VvE Beheerder voor uw VvE Beheer, dan zit u bij ons goed. Parel VvE Beheer is immers uw specialist in VvE Beheer.

Parel VvE Beheer als VvE Beheerder

Het volledige VvE Beheer neemt Parel Beheer u uit handen als VvE Beheerder. Of het nu gaat over Administratief Beheer, Financieel Beheer of Technisch Beheer. Wij regelen alles. Verder is de administratie, financiële verslaglegging en onderhoud van de VvE tevens bij ons in goede handen. Heeft u geen (actieve) VvE? Ook voor het oprichten van een VvE kan Parel VvE Beheer u van dienst zijn. Van de inschrijving in de KvK, het openen van een bankrekening tot de openingsvergadering, de eerste begroting en de notulen aan toe. Parel Beheer regelt het voor u als VvE Beheerder. Wat is daar voor nodig? Eén telefoontje en wij nemen u alles uit handen.

De vijf zekerheden van Parel VvE Beheer

Parel Beheer is een groeiende organisatie. Ons succes danken wij niet aan ingewikkelde bedrijfsfilosofieën, maar aan de vijf zekerheden van Parel VvE Beheer:

Zekerheid 1: Parel Beheer kent alle klanten persoonlijk. Bij ons bent u met andere woorden geen nummer weggestopt achter een inlogcode.

Zekerheid 2: Parel VvE Beheer houdt zich aan de afspraken. Afspraak is altijd afspraak, geldt bij ons. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze beste man ook om 10 uur bij u op de stoep.

Zekerheid 3: Parel Beheer is altijd transparant. Bij ons hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten en verrassingen achteraf. Parel Beheer werkt enkel met vaste prijzen. Heeft u bijvoorbeeld onderhoud nodig aan het pand? Dan ontvangt u altijd minimaal twee offertes.

Zekerheid 4: Parel VvE Beheer is altijd bereikbaar voor calamiteiten. Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken. Dat betekent dus niet alleen tussen 9 en 5. Ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar.

Zekerheid 5: Parel Beheer stelt altijd uw wensen voorop. Iedere klant is immers uniek.

Wij houden niet van groot, maar wel van persoonlijke contact met echte aandacht voor de klant. Daarin is Parel VvE Beheer onderscheidend. Onder onze klanten vallen met name kleinere Verenigingen van Eigenaren en particuliere verhuurders met een bescheiden portefeuille of bijzondere objecten. Uiteraard zijn het VvE Beheer als VvE Beheerder niet de enige diensten die wij aanbieden. Voor Verhuurservice en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) kunt u tevens bij Parel Beheer terecht.

VvE Beheer: een offerte opvragen

Wilt u direct voor uw VvE Beheer een offerte aanvragen bij Parel VvE Beheer?  Dat is geen enkel probleem! U ontvangt binnen 24 uur een maatwerk offerte voor uw VvE. Voor meer informatie over het VvE Beheer uitgevoerd door Parel Beheer kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met Jan Willem Hens. Bel 06-25394450 of stuur een e-mail naar info@parelbeheer.nl.

Covid-19 maatregelen

Ook Parel Beheer neemt de benodigde Covid-19 maatregelen. Hierbij moet u aan de volgende maatregelen denken.

Wat vergaderen betreft:

  • Wij vergaderen zoveel mogelijk digitaal.
  • Indien gewenst bij kleinere VvE’s (tot ca. 4 leden) maken wij gebruik van een grote vergaderzaal. Hierin kunnen wij voldoen aan onder andere de 1,5 meter eis.
  • Bij het digitaal vergaderen houden wij rekening met de wettelijke bepalingen hierover.

Meer weten over digitaal vergaderen bij de VvE? Lees onze Tip 35

Wat onderhoud betreft:

Met al onze leveranciers hebben wij Covid-19 maatregelen besproken. Denk hierbij onder ander aan:

  • Geen handen schudden
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst
  • Ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaren. Lukt dat niet? Mondkapje op.
  • Bij twijfel of ziekteverschijnselen? Dan wordt er niet gewerkt.

Met al deze maatregelen kunnen wij veilig werken. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en leveranciers.

Het aantal besmettingen in Amsterdam neemt momenteel weer snel toe (stand van zaken september 2020). Dat betekend voor ons werk dat wij voorlopig door moeten gaan met (digitaal) vergaderen. De praktijk van de afgelopen maanden leert dat dat dit in vele gevallen ook goed werkt. Wij gaan hier dan voorlopig mee door. De richtlijnen hiervoor van het RIVM volgt Parel Beheer nauwkeurig.

Dankzij ons strenge Covid-19 beleid die wij afspreken met onze leveranciers hebben wij weinig tot geen uitval van werkzaamheden gehad. Schilderwerken, dak vernieuwing en andere werkzaamheden zijn gewoon volgens afspraak uitgevoerd.

Ook werkzaamheden bij eigenaren binnen gaan door. Wel met extra voorzorgsmaatregelen. Denk hierbij aan het opstellen van een MJOP. Maar ook voor taxaties t.b.v. de opstalverzekering. Alles kan doorgang vinden. Mits zorgvuldig.

Wij blijven dan ook ons best doen om werkzaamheden zo goed mogelijk doorgang te laten vinden.