VvE Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam: Bij ons is het VvE Beheer van uw VvE, beleggingspand of particuliere woning in goede handen. Of het nu gaat om het bijhouden van de administratie, het oplossen van dagelijkse onderhoudsverzoeken of het uitvoeren van noodzakelijk en preventief onderhoud: bij ons bent u voor  VvE Beheer aan het goede adres.

Verhuurt u een woning of beleggingspand? VvE beheer Amsterdam neemt alle beheer voor uw VvE uit handen: van het vinden van huurders, het incasseren van de huurpenningen tot het oplossen van onderhoudsverzoeken. Als op zondagmiddag de verwarming stuk gaat, dan lossen wij dat voor u op. U hoeft alleen nog maar van uw huurinkomsten te genieten! Dat is het voordeel van VvE Beheer Amsterdam van Parel Beheer. Er zijn verschillende vormen VvE beheer die we voor u kunnen uitvoeren. Met een klik op een van de knoppen hierboven leest u meer over de verschillende vormen van beheer.

VvE Beheer Amsterdam: financieel beheer

Wanneer u de keuze maakt voor onze Financieel Beheer dan kiest u voor een behoorlijk aantal diensten dat we voor u uitvoeren. Zoals het opstellen van cashflow begrotingen. Door deze berekening uit te laten voeren ontvangt u sterk inzicht in spaarmogelijkheden voor onderhoud voor zowel de korte, als lange termijn. Tevens is het mogelijk om een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) door Parelbeheer op te laten stellen, waardoor gericht sparen écht efficiënt uitgevoerd kan worden. Parelbeheer werkt hiervoor samen met specialisten die expertise hebben op dit gebied van financieel VvE beheer. Hoofdzaak van financieel VvE beheer van Parel VvE Beheer Amsterdam is het in kaart brengen van de gezondheid van uw VvE. Vanzelfsprekend omvat de module financieel VvE beheer een groot aantal diensten. Meer informatie voor VvE Beheer Amsterdam leest u op deze pagina.

Administratief VvE beheer

Samen met financieel VvE beheer vormt onze administratieve module de boekhouding. Bij het beheren van vastgoed is accurate administratie een ware must. Bij Parel VvE Beheer Amsterdam is dit in goede Handen Met de module administratief VvE beheer voert Parelbeheer alle activiteiten uit die leiden tot een goede en accurate administratie van de VvE. Transparantie richting leden is daarbij leidend. Die transparantie wordt gegarandeerd doordat alle relevante documentatie toegankelijk is via een klantenportaal. Administratief VvE beheer vallen net zoals bij de module financieel VvE beheer een groot aantal taken die Parelbeheer uitvoert voor de VvE. Bijvoorbeeld het houden van toezicht op de naleving van akten, reglementen en besluiten. Onder de dienstverlening valt uiteraard ook de communicatie met notarissen bij eigendomsoverdrachten, het organiseren van eventuele vergaderingen en het innen van achterstallige betalingen bij leden. De module administratief beheer is meer dan enkel administratie: zo faciliteert Parel VvE Beheer Amsterdam ook in het voorzitten van de jaarlijkse ledenvergaderingen, evenals het schrijven notulen.

VvE beheer door Parel Beheer Amsterdam: dit is waarom

Uw VvE is bij Parel Beheer Amsterdam in goede handen. Wij beschikken over de juiste middelen voor het beheer van financiële en administratieve zaken, maar hebben tevens ervaren specialisten aan boord voor al het mogelijke onderhoud aan uw onroerend goed. Ook alle benodigde dienstverlening wat betreft het verhuren van woningen wordt door ons verzorgd. Lees gerust verder op onze website wat Parel Beheer voor uw VvE kan betekenen. Of neem direct telefonisch contact met ons op via 06-25394450, of stuur een e-mail naar info@parelbeheer.nl. We helpen u graag verder met het beheren van uw VvE in Amsterdam en het beantwoorden van uw vragen. Want persoonlijke aandacht is onze sleutel tot succes.

 

Opstalverzekering VvE en Aansprakelijkheidsverzekering VvE

Een VvE heeft minimaal een Opstalverzekering VvE en een Aansprakelijkheidsverzekering VvE. Daarnaast kiezen veel VvE’s ook voor het afsluiten van een Bestuursaansprakelijkheidsverzekering VvE. De verplichting tot het afsluiten van een Opstalverzekering VvE staat vaak omschreven in de Splitsingsacte. Een Opstalverzekering VvE dekt bijvoorbeeld schade door Brand, Wateroverlast etc. Wat er precies gedekt wordt kan je lezen in de polis van je Opstalverzekering VvE. Een Aansprakelijkheidsverzekering VvE is nodig indien derden schade ondervinden. Bijvoorbeeld als een balkonhek afbreekt en een toevallige voorbijganger verwondt.

Het afsluiten van een verzekering voor de VvE is specialistenwerk. Daarom verwijzen wij u voor het afsluiten, of beoordelen van uw Opstalverzekering VvE of Aansprakelijkheidsverzekering VvE naar uw Assurantie Adviseur. Meer informatie hierover kunt u ook lezen bij Vereniging Eigenhuis

Jaarlijkse VvE Vergadering en VvE Jaarrekening

Elke VvE moet een Jaarrekening opstellen en jaarlijks een VvE vergadering houden. Binnen welk termijn dat moet gebeuren, bijvoorbeeld 3 of 6 maanden na het boekjaar staat meestal in de splitsingsacte of bijbehorende VvE Modelreglement. Voor VvE Beheer is dat van belang. Goed VvE Beheer houdt hier rekening mee. Ook aan de jaarrekening worden eisen gesteld. Zo zijn er bij sommige VvE’s een aparte reservefondsen voor algemeen onderhoud en bijvoorbeeld het trappenhuis voorgeschreven. Parel VvE Beheer Amsterdam kent al deze regels en zorgt ervoor dat uw VvE voldoet aan de regels zoals omschreven in de Splitsingsacte en VvE Modelregelement. Ook dat is goed VvE Beheer.

Technisch VvE Beheer: Samenwerking met leveranciers

In de huidige markt is het als VvE belangrijk om goede en betrouwbare leveranciers te hebben. Zij komen immers bij u in het appartement. Voor klein onderhoud werken wij samen met Loodgietersbedrijf Distel, voor elektra met GVE Elektriciens en voor algemeen onderhoud met Grijzenhout. Dit zijn allen van oudsher familiebedrijven die al lang in de branche werkzaam zijn. Zij passen goed bij Parel VvE Beheer: klein, betrouwbaar en klantgericht. Voor groot onderhoud vragen wij altijd meerdere offertes aan, bijvoorbeeld voor schilderwerken, dak onderhoud en het vervangen van kozijnen. Wij zijn echter niet gebonden aan vaste leveranciers. Heeft u goede ervaring met andere leveranciers. Wij werken daar graag mee samen.

VvE Beheer Amsterdam. Overige diensten

Bent u een VvE in Amsterdam? Dan kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaakdiensten en voor een huismeester. Met Schoonmaak houden wij de algemene ruimtes Schoon. Met de huismeester diensten ook Veilig en Heel. Vaak voeren wij met onze schoonmaakdienst voor de VvE ook meteen kleine reparaties uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van kapotte lampen. Maar ook het zorgen dat deur goed sluit. Of dat de brandblussers tijdig gekeurd worden. Alles voor een prettige leefomgeving. Maar wat ook belangrijk is. Een schone en hele leefomgeving voorkomt verder vandalisme. Bijvoorbeeld door direct graffiti te verwijderen. Dit voorkomt verdere aantasting van de buitenruimte. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor professionele glasbewassing voor de VvE. Daarvoor werken wij met een aantal bewassingsbedrijven die lokaal goed ingevoerd zijn.

Met dit alles bent u met Parel Beheer verzekerd van een schone en veilige leefomgeving.

 

Parel VvE Beheer is met VvE Beheer ook actief in: VvE Beheer Haarlem, VvE Beheer Den Haag, VvE Beheer Rotterdam, VvE Beheer Amstelveen, VvE Beheer Utrecht, VvE Beheer Diemen en VvE Beheer Alkmaar