VvE Beheer Amstelveen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Amstelveen

Parel VvE Beheer is uw partner voor het VvE beheer in Amstelveen. Wij zijn in meerdere steden actief. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de specifieke problematiek in de diverse steden. Parel Beheer is dan ook de VvE expert in de randstad. Wij zijn actief met onder andere VvE Beheer Amsterdam, VvE Beheer Rotterdam, VvE Beheer Utrecht en VvE Beheer Den Haag. Als expert in VvE Beheer zijn wij goed ingelezen wat betreft de regel- en wetgeving voor VvE’s. Daarnaast beschikken wij tevens over kennis met betrekking tot de plaatselijke regelgeving rond AirBnB, Shortstay en vakantieverhuur. Wist u bijvoorbeeld dat deze regels per stad kunnen verschillen? Zo mag Airbnb in Amsterdam 60 dagen per jaar, maar in Amstelveen maar 30 dagen. Kortom, zoekt u nog een partner voor professioneel VvE Beheer in Amstelveen? Parel Beheer staat voor u klaar!

Administratie en jaarlijkse VvE vergadering

Als eerste wilt u uiteraard de Administratie tip-top in orde hebben. Dit is niet alleen van belang, omdat u een goede verantwoording van de uitgaven wilt en inzicht in de Financiën. Wanneer u uw appartement of woning wilt verkopen, dan is een goed geadministreerde VvE tevens goed voor de waarde van uw woning. Parel kan dit en andere zaken met betrekking tot VvE Beheer Amstelveen uitstekend voor uw regelen. Zo organiseren wij de jaarlijkse VvE vergadering. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Van het versturen van de agenda en relevante stukken tot en met het voorzitten van de vergadering en het schrijven van de notulen. Bij Parel VvE Beheer bent u aan het juiste adres voor alles met betrekking tot VvE Beheer Amstelveen.

Dagelijks en meerjarig onderhoud

Uiteraard zijn de Administratie en de jaarlijkse vergadering niet alles dat tot de VvE Beheer Amstelveen hoort. Neem bijvoorbeeld het regelen van dagelijks onderhoud. Voor het dagelijkse onderhoud voor VvE Beheer Amstelveen beschikt Parel Beheer over goede en relevante contacten met leveranciers. Daar vallen niet alleen loodgieters en elektriciens onder, maar bijvoorbeeld ook gespecialiseerde leveranciers voor het onderhoud van de lift of koelinstallatie. Parel Beheer werkt echter niet met vaste leveranciers. Wij vragen altijd meerdere offertes aan voor het VvE Beheer Amstelveen. Werkt u al met vaste leveranciers en bent u daar tevreden over? Dan schakelen wij deze partij bij onderhoud van uw VvE Beheer Amstelveen gewoon in. Zo werkt Parel VvE Beheer: transparant en zonder verborgen kosten.

Naast dagelijks onderhoud, moet een VvE ook plannen maken voor meerjarig onderhoud. Dat kan erg lastig zijn. De leden van een VvE wisselen namelijk vrij regelmatig. Gelukkig kan Parel Beheer u ook hierbij helpen. Wilt u bijvoorbeeld inzicht in de onderhoudskosten op de lange termijn? Parel VvE Beheer kan een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen voor uw VvE Beheer Amstelveen. Vervolgens is het mogelijk dit uit te werken tot een onderhoudsbudget, oftewel het meerjarenonderhoudsbudget (MJOB). Met Parel Beheer heeft u alle zaken omtrent het VvE Beheer Amstelveen overzichtelijke en goed op orde. Dat geldt dus tevens voor het dagelijks en meerjarig onderhoud.

VvE Beheer Amstelveen uitgevoerd door Parel Beheer

Bent uw nieuwsgierig naar onze prijzen en onze dienstverlening voor VvE Beheer Amstelveen? Parel Beheer hanteert een goede prijs kwaliteitsverhouding. Goed geregeld VvE Beheer Amstelveen hoeft naar onze mening immers niet duur te zijn. Voor uitstekend geregeld VvE Beheer in Amstelveen en omgeving hoeft u niet verder te zoeken. Parel Beheer staat 24/7 voor u klaar. Vraag daarom direct een offerte aan voor VvE Beheer Amstelveen uitgevoerd door Parel Beheer.

Parel Vastgoedbeheer Amstelveen

Parel Vastgoedbeheer Amstelveen. Amstelveen en Buitenveldert hebben een hoge concentratie expats. Relatief veel woningen zijn in handen van kleine investeerders. En deze maken in toenemende mate gebruik van Parel Vastgoedbeheer. De vastgoedbeheerder voor Amstelveen en Buitenveldert.

Met ons vastgoedbeheer adviseren en ondersteunen wij kleine beleggers. Beleggers met één of meerdere woningen. Bijvoorbeeld met het verhuur van de woning en het onderhoud. Maar ook met financieel beheer. Wilt u geen gedoe met de huurinning? Wij innen de huren. En indien noodzakelijk volgen wij hiervoor een incassotraject.

Is uw beleggingsobject onderdeel van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan kunne wij u ook vertegenwoordigen in de VvE. Wij beoordelen dan ook of een reparatieverzoek van een huurder niet door de VvE moet worden uitgevoerd. Kortom u heeft geen zorgen over uw bezit. Alleen de lusten in de vorm van een stabiele inkomstenstroom. Meer weten? Lees hier  verder.