VvE Beheer Amstelveen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Een goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

U wilt geen financiele verassingen. Bij ons is uw financiele administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

icon box image

Verhuurservice

Wij verzorgen alle nodige dienstverlening rond de verhuur van woningen.

VvE Beheer Amstelveen. Bij Parel VvE Beheer Amstelveen bent u aan het goede adres.

Parel VvE Beheer Amstelveen is uw partner voor het VvE beheer in Amstelveen. Wij zijn in meerdere steden actief waardoor wij goed op de hoogte zijn van de specifieke problematiek in de diverse steden. Wij zijn dan ook de VvE expert in de randstad, o.a. actief met VvE Beheer Amsterdam, VvE Beheer Rotterdam, VvE Beheer Utrecht en VvE Beheer Den Haag. Wij zijn goed ingevoerd wat betreft de regel- en wetgeving voor VvE’s, maar ook bijvoorbeeld over de plaatselijke regelgeving rond AirBnB. Shortstay en vakantieverhuur. En deze regels kunnen per stad verschillen. Zo mag Airbnb in Amsterdam 60 dagen per jaar, maar in Amstelveen 30. Kortom Parel VvE Beheer Amstelveen is uw partner voor professioneel VvE Beheer in Amstelveen.

Parel VvE Beheer Amstelveen: De Administratie en jaarlijkse VvE vergadering.

U wilt uiteraard uw Administaratie tip-top in orde hebben. Dit is niet alleen van belang omdat u een goede verantwoording van de uitgaven wilt en inzicht in de Financieen, maar als u uw appartement of woning wilt verkopen is een goed geadministreerde VvE goed voor de waarde van uw woning. Parel VvE Beheer Amstelveen kan dit uitstekend voor uw regelen. Maar ook de jaarlijkse VvE vergadering verzorgen wij graag voor u. Van het versturen van de agenda en relevante stukken, tot en met het voorzitten van de vergadering en het schrijven van de notulen. Bij Parel VvE Beheer Amstelveen bent u aan het goede adres.

VvE Beheer Amstelveen: het dagelijkse en meerjarig onderhoud.

Voor het dagelijkse onderhoud beschikken wij over goede en relevante contacten met leveranciers. Niet alleen loodgieters en elektriciens, maar bijvoorbeeld ook gespecialiseerde leveranciers voor het onderhoud van de lift of koelinstallatie. Wij hebben echter geen vaste leveranciers. Wij vragen altijd meerdere offertes aan. Werkt u al met vaste leveranciers en bent u daar tevreden over? Dan schakelen wij deze bij onderhoud van uw VvE gewoon in. Zo werkt Parel VvE Beheer Amstelveen: transparant en zonder verborgen kosten.

Wilt u inzicht in de onderhoudskosten op lange termijn? Parel VvE Beheer Amstelveen kan uw MJOP opstellen en dat uitwerken in een onderhoudsbudget: De MJOB (meerjarenonderhoudsbudget)

VvE Beheer Amstelveen: nieuwsgierig naar onze prijzen en dienstverlening?

Bent uw nieuwsgierig naar onze prijzen en onze dienstverlening? Wij hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Parel VvE Beheer Amstelveen is dan ook van mening dat goed beheer niet duur hoeft te zijn. Parel VvE Beheer uw VvE Beheerder voor Amstelveen en omgeving.

Klik hier voor meer informatie of een offerte van Parel VvE Beheer Amstelveen

Informatie over de Gemeente Amstelveen?

Gemeente Amstelveen