VvE Beheer Diensten

VvE Beheer: Wij verlenen alle diensten die nodig zijn voor het professioneel beheren van woningen en bedrijfspanden. Alle diensten rondom de administratieve en financiële dienstverlening, bestuurlijke ondersteuning en onderhoud zijn bij ons in goede handen. Maar ook voor het opstellen van een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) en het aanpakken van overlast door vakantieverhuur, zoals AirBnB, is bij ons in goede handen.

VvE Beheer: Vereniging van Eigenaren

De administratie, financiële verslaglegging en onderhoud van uw VvE kunt u volledig aan ons overlaten. Zo hoeft u zelf geen mede-eigenaren meer aan te spreken op achterstallige betalingen en als er op zondagmiddag wateroverlast is, hoeft u slechts een telefoontje te plegen en het wordt opgelost. U wordt als vereniging van eigenaren volledig ontzorgd. U bent bij ons geen nummer, maar een naam die wij kennen. Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan zodat u alles bij één beheerder kunt onderbrengen, bijvoorbeeld het opstellen van een mjop en een huishoudelijk reglement.

Particuliere verhuurders

Verhuurt u een woning? En wilt u graag zorgeloos genieten van uw huurinkomsten? Dat kan: Parel Beheer kan u volledig ontzorgen. Van het zoeken van betrouwbare huurders tot het innen van de huur. Maar uiteraard lossen wij ook de onderhouds- en serviceaanvragen van uw huurder op. Gaat op zondagmiddag de verwarming stuk? Eén telefoontje en wij lossen het op. U hoeft alleen nog maar van uw huurinkomsten te genieten!

Expat services

Gaat u tijdelijk naar het buitenland? Of komt u terug naar Nederland en heeft u al een woning gekocht? Wij hebben een uitgebreide dienstverlening rond het beheer van uw woning, zoals onze verhuurservice. Wij zorgen voor betrouwbare huurders, innen eventueel de huur voor u en lossen serviceverzoeken van de huurders op. Maar wij verzorgen ook een regelmatige controle van uw (leegstaande) woning tijdens uw afwezigheid, of begeleiden tijdens uw afwezigheid de verbouwing of renovatie van uw woning.