Vastgoed Beheer. Een aparte tak van sport

Vastgoed Beheer. Een aparte tak van sport
9 oktober 2020 Jan Willem Hens
vastgoed beheer

Vastgoed Beheer

Vastgoed Beheer lijkt een makkelijke tak van sport. Je hebt een pand. Die verhuur je voor een klant. En het geld loopt binnen. Maar dat is natuurlijk niet waar. Als vastgoedbeheerder in Amsterdam moet je goed op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen. Niet alleen in de gehele stad. Maar ook op wijkniveau. Zijn vergelijkbare woningen in Nieuw West en Oost verhuurbaar voor dezelfde huurprijs? Hoe zit het met vergunningen. Je moet de wijk ook kennen. Is het er rustig? Hoe zijn de voorzieningen. Zijn er goede scholen en kinderdagverblijven. Allemaal vragen die je als Vastgoedbeheerder moet kunnen beantwoorden.

 

Kijk in de toekomst

Vastgoed Beheer gaat niet alleen om het hier en nu. Als vastgoedbeheerder moet je (ver) vooruit kunnen kijken. Relevante vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe ontwikkelt zich de huurprijs in een buurt?
  • Hoe ziet het bestemmingsplan eruit?
  • Komt er een tram in de straat
  • Hoe zit het met de bevolkingssamenstelling. Nu, maar vooral ook in de toekomst.

Waarom is dit van belang? Investeringen in woningen, winkels en bedrijfsonroerendgoed is altijd voor de lange termijn. Daarom moet je van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn. En Parel Beheer is dat. Wij zijn van oudsher geworteld de stad en kennen bijna elke straat.

 

Kernwaarden Parel Vastgoedbeheer

Wij zijn goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Wij wonen en werken al 40 jaar in Amsterdam. En zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Waar kan u bij Parel Beheer verder op rekenen:

  • Persoonlijke service. Niet alleen voor de eigenaar, maar ook voor de huurder
  • 24/7 bereikbaarheid voor calamiteiten
  • U bent ons geen nummer achter een klantenportal
  • Op vragen en verzoeken krijgt u doorgaans dezelfde dag antwoord

Wilt u meer weten over onze vastgoed activiteiten? Kijk dan verder op Parel Vastgoed beheer Amsterdam.

Goed op de hoogte zijn van lokale omstandigheden is belangrijk in Vastgoed Beheer. De ontwikkelingen gaan snel. En al helemaal in Amsterdam.