Parel Beheer en sociale media. Belangrijk voor ons.

Parel Beheer en sociale media. Belangrijk voor ons.
9 september 2020 Jan Willem Hens
Parel Beheer en sociale media

Facebook, LinkedIn en Instagram.

Parel Beheer Amsterdam is actief op sociale media. Facebook , LinkedIn en Instagram zijn voor ons belangrijke communicatiekanalen. Daarin delen wij onze kennis over VvE beheer, de functie van VvE beheerders en vastgoedbeheer. Aangevuld met lokale kennis. Bijvoorbeeld over relevante marktontwikkelingen in Amsterdam.

Wij vinden het leuk en belangrijk om onze kennis niet alleen te delen met onze klanten. Maar ook met een ieder die daar belangstelling voor heeft.  Belangrijke onderwerken van onze blogs zijn:

  1. Relevante marktontwikkelingen
  2. Veranderingen in wet- en regelgeving
  3. Vakinhoudelijke kennis van administratief, financieel en technisch beheer.

Volg ons daarom. En blijf op de hoogte van wat wij doen.

Voorbeeld blog 1.

Wij bespreken de meeste recente fiscale ontwikkelingen rond de eigen woning. Niet alleen landelijk van de rijksoverheid. Maar ook van de lokale overheid. Wist u bijvoorbeeld al dat de overdrachtsbelasting eigen woning gaat veranderen? Voor particulieren en beleggers komen er 3 tarieven:

  1. 0% voor als je voor het eerst een eigen woning koopt en tussen de 18 en 35 jaar bent
  2. 2 % voor woningen waar je zelf gaat wonen en niet voldoet aan 1.)
  3. 8% als je een tweede woning koopt. Bijvoorbeeld een recreatiewoning of een woning voor he kinderen.

Dit alles gaat in op 1 januari 2020. Voor deze kennisoverdracht gebruikt Parel Beheer intensief de sociale media.

 

Voorbeeld Blog 2.

Covid-19 maatregelen. De huidige Corona pandemie noopt tot bijzondere maatregelen. Er zijn niet alleen wettelijke maatregelen genomen. Maar ook maatregelen door Parel Beheer. Bij het eerste moet je denken aan de Noodwet. Die biedt de mogelijkheid om VvE vergaderingen elektronisch te houden. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Leden moeten de gelegenheid krijgen vooraf vragen te stellen.

Daarnaast nemen wij zelf ook de nodige maatregelen. Dat treft met name het technisch beheer. Dat zijn de momenten dat wij bij leden thuis binnenkomen. Bijvoorbeeld bij lekkages of schilderwerken. Al onze leveranciers werken met strikte Covid-19 protocollen. Die worden door ons niet alleen opgelegd. Maar waardig ook gecontroleerd. Hiervoor gebruikt Parel Beheer ook sociale media.