Huismeester VvE. Schoon, heel en veilig

Huismeester VvE. Schoon, heel en veilig
19 juni 2020 Jan Willem Hens
Huismeester VvE

Huismeester VvE

Huismeester en VvE. Wat zijn de rol en taak van de huismeester. En wat zijn de voordelen en kosten? De huismeester voert allenlei zaken uit die voor een prettige leefomgeving zorgen. In het bijzonder gaat het om de volgende hoofdtaken:

  • Zorgen voor een schone omgeving
  • Het uitvoeren van kleine reparaties
  • De veiligheid in de gaten houden
  • Aanspreekpunt voor bewoners

Maar ook een calamiteitendienst. Voor als er in de nacht ingebroken wordt. Of als op zondag de waterleiding springt. Daarvoor is het altijd goed om terug te vallen op een vaste Huismeester. Hij of zij kent vaak de bewoners en de situatie ter plekke.

Wat kan je nog meer verwachten

Een goede huismeester voor de VvE zijn als ogen en oren van het bestuur. Hij of zij signaleert belangrijke zaken. Dus bijvoorbeeld of er reparaties uitgevoerd moeten worden. Maar ook als er bijvoorbeeld illegale onderhuur plaatsvindt. Ook zorg de huismeester voor de naleving van het Huishoudelijke Reglement en Splitsingsacte. Kortom hij of zij zorgt voor een heel, schoon en veilige woonomgeving. Dit is niet alleen prettig om te wonen. Maar is ook goed voor de waarde van de woning. Immers een prettige woonomgeving komt ten goede aan de waardeontwikkeling van het appartement of de woning. En dat is natuurlijk gunstig.

 

Huismeesterdiensten van Parel Beheer

 

Parel Beheer is een VvE beheerder met uitgebreide dienstverlening. Of het nu gaat om VvE Beheer, Vastgoedbeheer en Verhuurservice of onderhoud. Met een Huismeester voor de VvE levert Parel Beheer dienstverlening zoals u van ons gewend bent. De zekerheden van Parel Huismeester Diensten:

  1. Vaste prijs, vaste gezichten
  2. Wij leveren de kwaliteit zoals u van ons gewend bent.
  3. Duidelijke prijzen, geen verrassingen achteraf
  4. Calamiteiten hulp

In combinatie met VvE Beheer is de Beheer van de VvE bij ons in goede handen. Naast huismeesterdiensten leveren wij ook tegen schappelijke prijzen schoonmaakdiensten. Dit kan al vanaf € 35,– per maand.