VvE Beheer Den Haag. Parel Beheer

VvE Beheer Den Haag. Parel Beheer
16 oktober 2019 Jan Willem Hens
vve beheer den haag

VvE Beheer. Wat houdt dat in.

VvE Beheer Den Haag gaat over een drietal soorten van VvE dienstverlening. Denk hierbij aan Administratief Beheer, Financieel Beheer en Technisch Beheer. Bij administratief beheer gaat het om de administratie van de VvE. Terwijl Financieel Beheer veel meer de bestuurlijke rol is. Bijvoorbeeld het organiseren van de vergaderingen, het opstellen van notulen en het verzenden van de Agenda. Maar VvE Beheer in Den Haag is ook het technische beheer. Dus het onderhoud van de VvE. Of het nu dagelijks onderhoud is of planmatig onderhoud. Bij ons bent u aan het goede adres.

Wat is kenmerkend voor Parel Beheer.

Parel Beheer kent korte communicatielijnen. Is goed op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving van de Rijksoverheid.nl Als je VvE Beheer in Den Haag aanbiedt moet je de wettelijke regels goed volgen. En om deze te volgen, moet je ze goed kennen. En dat is bij Parel Beheer in goede handen. Zij zorgen dat er een MJOP is. Dat de begroting voldoet aan de wettelijke regels. En dat vergaderingen en besluiten gaan zoals het moet. Alleen dan kan je spreken van een professionele VvE beheerder in Den Haag.

Wat kost VvE Beheer?

Goed VvE beheer hoeft in Den Haag niet duur te zijn. Waarom is Parel Beheer niet duur? Wij hebben alles geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Wij hebben geen duur kantoor. En we zijn groen: Wat met het openbaar vervoer kan, doen we met het openbaar vervoer. Wat met de fiets kan ook. De kosten van VvE beheer in Den Haag zijn afhankelijk van een paar factoren. Het aantal appartementsrechten en de ouderdom van de appartementen. Hoe ouder het huis, hoe meer onderhoud nodig is. Als vuistregel mag je uitgaan van € 10,– per appartementsrecht per maand. Dit is ook inclusief de BTW.