Vastgoedbeheerder Amsterdam. Wij ontzorgen.

Vastgoedbeheerder Amsterdam. Wij ontzorgen.
25 september 2020 Jan Willem Hens
vastgoedbeheerder amsterdam

Vastgoedbeheerder Amsterdam

Parel Beheer is een bekende Vastgoedbeheerder in Amsterdam. Wij zijn al geruime tijd actief. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere investeerders. Deze willen geen gedoe. Maar ongestoord willen genieten van de inkomsten uit hun beleggingen. Dan zijn zij bij Parel Beheer aan het juiste adres. Wij zijn geworteld in Amsterdam en kennen de stad goed. Wij weten waar je moet zijn voor stabiele huurinkomsten. Maar zijn ook goed ingevoerd in de lokale regelgeving. Bijvoorbeeld over woonvergunningen. Maar ook betreffende regels over woningdelen. Wat mag nu wel. Maar ook vooral wat mag nu niet. Dan is de onroerend goed investeerder bij ons aan het juiste adres.

 

Uitgebreide dienstverlening

Ons dienstverlening gaat over een aantal specifieke zaken:

Technisch beheer. Wij zorgen voor het onderhoud van de woning. Huurders kunnen met ons contact opnemen met serviceverzoeken. Wij kijken dan of deze de verantwoording is van de huiseigenaar. Of voor de VvE. In het eerste geval zorgen wij voor reparatie. In het tweede geval geven wij dit door aan de betreffende VvE.

Administratief beheer: Wij verzorgen alles rond de huurinning. Als er achterstanden zijn gaan wij over tot incasso. Ook betalen wij bijvoorbeeld de servicekosten aan de betreffende Vereniging van Eigenaars.

Wat wij als Vastgoedbeheerder in Amsterdam ook doen: Commercieel Beheer. Wij zorgen voor betrouwbare huurders. En juridisch sluitende huurcontracten.

Vergeet de fiscale aspecten niet

Een bijkomend motief van klanten om het vastgoed professioneel te laten beheren: Fiscale! Huurinkomsten vallen in principe in Box 3. Hierdoor betaald de eigenaar geen inkomstenbelasting over de huur. Uiteraard wel vermogensrendementsheffing in box 3. Tenzij de fiscus de beleggingen ziet als inkomen uit arbeid. Dan ga je naar box 1 inkomstenbelasting betalen. Wanneer ziet de fiscus dat zo? Als je meerdere panden hebt en daar werk voor uitvoert. Zoals verbouwen, huurders zoeken en de huur innen. Daarom is het goed dit uit te besteden aan een Vastgoedbeheerder in Amsterdam. Meer info? Kijk van op onze pagina vastgoedbeheer Amsterdam