VvE beheer zaken regelen wij samen met u

Samen met uw buren bent u verantwoordelijk voor de onderhoud van het pand waarin u woonachtig bent. Parelbeheer biedt u een volledig VvE beheer pakket aan met administratieve beheer, het financiële beheer en het uitvoeren van het onderhoud aan het pand. Bij ons betekent volledig dan ook echt volledig. Zowel met het organiseren van ledenvergaderingen (die wij tevens bijwonen) als het toezicht houden op het naleven van de reglementen. Wij van Parelbeheer streven samen met u naar een welonderhouden pand.

Het administratieve VvE beheer

Bij Parelbeheer zorgen wij ervoor dat er jaarlijks een vergadering is voor alle leden van de VvE. Bij deze vergaderingen worden er ook notulen gemaakt, zodat alle besluiten terug te lezen zijn. Alle stukken worden door ons met zorg gearchiveerd, de stukken zijn daardoor altijd terug te vinden indien dit nodig wordt geacht. Mochten er leden zijn die zich onverhoopt niet houden aan de afgesproken betaaldata dan innen wij de uitblijvende betaling en of achterstand van uw buur. U blijft immers buren en het kan u in een vervelende positie brengen als u zelf naar de betaling moet vragen. Bij Parelbeheer bent u aan het juiste adres voor al uw administratieve VvE beheer zaken.

Financieel beheer voor uw VvE

Ook op financieel gebied voor uw VvE bent u bij Parelbeheer aan het juiste adres. Wij helpen u met name met het opstellen van de jaarlijkse begroting en rekening. Ook helpen wij u met het berekenen van de van de appartementsrechten en dergelijke. Bij Parelbeheer verzorgen wij als het ware heel het financiële overzicht van het VvE beheer.

Bij Parel Beheer nemen wij u alles uit handen

Het enige dat u hoeft te doen is aan de bel trekken als er sprake is van een probleem. Alles wordt direct voor u opgelost zélfs in het weekend. Bij ons kunt u rekenen op een goede service. Op financieel vlak, administratief en voor het uiteindelijke onderhoud voor uw VvE beheer zijn wij er voor u. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij bereikbaar. Welk tijdstip het ook is Parelbeheer is er voor alle VvE beheer zaken. Vanaf een klein bedrag per maand kunt u het VvE beheer al zorgeloos aan ons toevertrouwen. De kosten hangen af van de diensten die u bij ons wenst af te nemen en andere factoren zoals de staat van het pand op het moment dat u de diensten af neemt.

Lees meer over de verschillende VvE Beheer zaken die Parelbeheer voor u kan doen

Administratief beheer

Financieel beheer

Technisch beheer / Onderhoud

Verhuurservice: onderhoud en exploitatie

Opstellen Meerjaren Onderhoudsplan

Opstellen Huishoudelijk regelement

Informatie over het hoe en waarom van de opbouw van een onderhoudsreserve kunt vinden bij Spaarplicht VvE’s