Offerte VvE Beheer

Is professioneel VvE Beheer duur? Niet bij Parel Beheer.

Wij zijn een moderne beheerder en erg kostenbewust voor onze eigen organisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen papieren archief meer, maar digitaliseren wij alles. Maar ook geen dure auto’s. Wij doen zo veel mogelijk per fiets of openbaar vervoer. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu. En wat wij niet uitgeven, hoeven wij niet door te berekenen.

Daarom bieden wij scherpe tarieven, zonder verborgen kosten. U weet wat uw jaarlijkse beheerkosten zijn. Al onze tarieven zijn inclusief 21% BTW. Bij ons is professioneel beheer al mogelijk vanaf € 7,50 per appartement per maand.

.En dan bent u verzekerd van onze vijf zekerheden:

  • Zekerheid 1: Wij kennen al onze klanten persoonlijk. U bent bij ons geen nummer weggestopt achter een inlogcode.
  • Zekerheid 2: Wij houden ons aan onze afspraken. Afspraak is altijd afspraak. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze ook om 10 uur bij u op de stoep.
  • Zekerheid 3: Wij zijn transparant. Geen verborgen kosten, en geen verassingen achteraf. Wij werken met vaste prijzen. Onderhoud nodig? Altijd minimaal twee offertes.
  • Zekerheid 4: Wij zijn voor calamiteiten altijd bereikbaar. En niet alleen tussen 9 en 5. Dus ook in het weekeinde en op zon- en feestdagen
  • Zekerheid 5: Wij stellen uw wensen voorop. Geen enkele klant is standaard

Deze 5 zekerheden zitten standaard in onze VvE offertes! Vraag snel een vrijblijvende VvE Offerte aan.

Offerte VvE: een MJOP

Het opstellen van een MJOP wordt door ons graag voor u begeleidt. Daar betaald u ons geen aparte vergoeding voor. Het opstellen van een MJOP en de bijbehorende inspectie van uw appartementencomplex is specialisten werk. Daarvoor werken wij samen met een aantal gespecialiseerde bouwkundigen. U krijgt hiervoor van hun een aparte offerte. Het opstellen van een MJOP kan al vanaf € 650.

Offerte VvE: het Huishoudelijk Reglement

Het opstellen van een Huishoudelijk Reglement  doen wij graag voor u. In onze VvE Offerte bieden wij u deze graag aan. Wij kijken naar wat er al vastgelegd is in de splitsingsakte en het modelreglement en wat de wensen van de VvE zijn. Wij maken een concept Huishoudelijk Reglement en zorgen voor de juiste besluitvormingsprocedures. Het opstellen van een reglement kan al vanaf € 400,–

Offerte VvE: vraag nu een vrijblijvende Offerte VvE aan

Professioneel VvE Beheer hoeft niet duur te zijn. Parel Beheer heeft scherpe tarieven, zonder dat wij concessies doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarvoor hebben wij onze vijf zekerheden. Bent u benieuwd naar wat professioneel VvE beheer kost? Vraag dan vrijblijvend een VvE Offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons uw VvE Offerte.

Hebt u al een contract met een beheerder?

Mail het contract naar info@parelbeheer.nl
Wij bieden een gelijkwaardige service die gegarandeerd 25% goedkoper. Vraag snel een VvE Offerte aan.

Download hier onze Algemene Voorwaarden