Offerte VvE Beheer

Offerte VvE Beheer aanvragen bij Parel Beheer

Professioneel VvE Beheer hoeft niet duur te zijn. Parel Beheer is een moderne beheerder en erg kostenbewust voor de eigen organisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen papieren archief meer, maar digitaliseren wij alles. Daarnaast doen wij zoveel mogelijk per fiets of openbaar vervoer. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Wat Parel Beheer niet uitgeeft, hoeven wij tevens niet door te berekenen. Daarom bieden wij scherpe tarieven aan, zonder verborgen kosten. Met Parel Beheer weet u wat uw jaarlijkse beheerkosten zijn. Al onze tarieven zijn inclusief 21% BTW. Bij ons is professioneel beheer al mogelijk vanaf € 7,50 per appartement per maand. U kunt bij ons eenvoudig een offerte VvE Beheer aanvragen.

Offerte VvE beheer: een meerjarenonderhoudsplan

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is een vorm van een offerte VvE Beheer en daar helpen wij u graag bij. Het is namelijk mogelijk dat wij u daarmee begeleiden. Daar betaald u ons geen aparte vergoeding voor. Het opstellen van een MJOP en de bijbehorende inspectie van uw appartementencomplex is specialistenwerk. Om te garanderen dat dit goed wordt geregeld, werkt Parel Beheer samen met een aantal gespecialiseerde bouwkundigen. Hierdoor kunt u van hen een aparte offerte VvE Beheer ontvangen. Het opstellen van een MJOP is al mogelijk vanaf € 650.

Offerte VvE beheer: het Huishoudelijk Reglement

Het opstellen van een Huishoudelijk Reglement doet Parel Beheer graag voor u. In onze offerte VvE Beheer bieden wij u deze dienst aan. Wij kijken eerst naar wat er al is vastgelegd in de splitsingsakte. Vervolgens werpen wij een blik in het modelreglement en houden wij rekening met de wensen van de VvE. Parel Beheer maakt op basis van die gegevens een concept Huishoudelijk Reglement. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor de juiste besluitvormingsprocedures. Het opstellen van een Huishoudelijke Reglement kan bij Parel Beheer al vanaf een offerte VvE Beheer van € 400.

Offerte VvE beheer: vraag vrijblijvende offerte VvE Beheer aan

Zo ziet u dat professioneel VvE Beheer niet duur hoeft te zijn. Parel Beheer heeft scherpe tarieven zonder dat wij concessies doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarvoor hebben wij onze vijf zekerheden. Bent u benieuwd naar wat professioneel VvE beheer kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte VvE Beheer aan. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een persoonlijke offerte VvE Beheer. 

Heeft u al een contract met een beheerder? Mail het contract naar info@parelbeheer.nl. Wij bieden een gelijkwaardige service die gegarandeerd 25% goedkoper is. Vraag daarom snel en eenvoudig een offerte VvE Beheer aan bij Parel Beheer. Meer informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Gratis Overstapservice

Wordt u klant bij Parel VvE Beheer Amsterdam? En heeft u momenteel een andere beheerder? Dan kan u gebruik maken van onze gratis VvE overstapservice! Het enige wat u hoeft te doen is uw beheercontract op te zeggen! Wij doen de rest. Wat zijn de gebruikelijke stappen die wij dan nemen?

Nadat u opgezegd hebt nemen wij contact op met uw huidige beheerder. Wij doorlopen dan de volgende stappen:

  • Aanpassen gegevens in de Kamer van Koophandel.
  • Zorgen voor een bankmachtiging
  • Richten onze administratie in. Daarvoor nemen wij de volledige administratie van uw VvE over van de oude VvE beheerder
  • Contoleren wij de juistheid van de overgedragen gegevens.

Alles afgerond? Dan agenderen wij de eerste VvE vergadering met Parel VvE Beheer. En maken afspraken over onderwerpen die aandacht nodig hebben. Zoals bijvoorbeeld groot onderhoud.

 

Offerte voor een kleine VvE

 

Parel VvE Beheer is een VvE Beheerder in Amsterdam gespecialiseerd in kleine VvE’s. Veel van onze klanten hebben niet meer dan 6 leden. Dit doen wij ook nog voor een kleine prijs! Dat kan al vanaf € 450,– incl BTW per jaar. Daarvoor voeren wij het Administratief Beheer, Financieel Beheer en Technisch beheer voor u uit. En uiteraard met de zelfde aandacht voor kwaliteit alsof u een grote klant bent.

Veel VvE Beheerders willen geen kleine VvE’s. Dat vinden zij veel te veel werk voor te weinig geld. Daar zijn wij het niet mee eens. Kleine VvE’s zetten wij niet achter een onpersoonlijke portal. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u graag wil. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. Vaak nog dezelfde dag. Wij werken niet met accountmanagers. U heeft één vast contactpersoon. Vanaf dag één. Daar kan u van op aan.

De vijf zekerheden van Parel Beheer als VvE Beheerder

Twijfelt u of u in zee wilt gaan met Paral Beheer? Zodra u een vrijblijvende offerte VvE Beheer aanvraagt, kunt u op ons rekenen. Wanneer u Parel Beheer inzet voor het VvE Beheer, dan bent u verzekerd van onze vijf zekerheden:

Zekerheid 1: Parel Beheer kent alle klanten op een persoonlijk niveau. U bent bij ons geen nummer weggestopt achter een inlogcode.

Zekerheid 2: Parel Beheer houdt zich aan de gemaakte afspraken. Afspraak is bij ons altijd afspraak. Spreken wij af dat morgen de loodgieter om 10 uur bij u op de stoep staat? Dan staat deze ook om 10 uur bij u op de stoep.

Zekerheid 3: Parel Beheer werkt transparant. Er zijn geen verborgen kosten en geen vervelende verrassingen achteraf. Wij werken met vaste prijzen. Heeft u onderhoud nodig? Dan ontvangt u altijd minimaal twee offertes VvE Beheer waar u een keuze uit kunt maken.

Zekerheid 4: Parel Beheer is voor calamiteiten altijd bereikbaar. U kunt ons niet alleen tussen 9 en 5. Wij staan ook in het weekend en op zon- en feestdagen voor u klaar.

Zekerheid 5: Parel Beheer stelt uw wensen voorop. Geen enkele klant is hetzelfde. Daarom zitten deze 5 zekerheden standaard in elke offerte VvE Beheer van Parel Beheer.

Vraag snel en vrijblijvend uw offerte VvE Beheer aan bij ons en ervaar het zelf.

Offertes voor VvE schoonmaak

Wilt u de gemeenschappelijke ruimtes laten schoonmaken? Ook daarvoor kan u een beroep doen op de schoonmaakservice van Parel Beheer. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes. Of u dat nu dagelijks, wekelijks of eens per maand wilt laten doen. Dus een schoon trappenhuis? Neem contact met ons op. Deze service bieden wij ook aan als u alleen schoonmaak wilt. Tegen redelijke tarieven. En altijd volgens afspraak.