VvE Schoonmaak

Schoonmaak VvE

Schoonmaak VvE. Rotzooi, troep en spullen van bewoners in de algemene ruimte is een bron van ergernis. Daardoor ontstaan er conflicten binnen een vereniging van eigenaars. Doordat Parel VvE Beheer Amsterdam hier veel ervaring mee heeft bieden zij ook een oplossing hiervoor. Immers een schoon (trappenhuis) voorkomt veel ergernis. Daarom bieden wij onze diensten aan onder de naam van Parel VvE Schoonmaak aan. Enerzijds doen wij dit om de boel schoon te houden. Anderzijds doen wij dan direct kleine klusjes. Bijvoorbeeld een kapotte lamp vervangen. Maar ook de deurslot repareren. En natuurlijk het traptapijt vastzetten als het moet. Schoonmaak is dus meer dan schoonmaak!

Wat doet Parel Beheer

Welke schoonmaakdiensten voor de VvE bieden wij aan? Onder andere de volgende zaken:

  • Stofzuigen trappenhuis. Of het nu tapijt, marmer of zeil is. Alles wordt schoon.
  • Dweilen algemene ruimtes. Na afloop ruikt alles lekker fris.
  • Rapenlappen binnenzijde. In zoverre wij er bij kunnen.
  • Zorgen dat de algemene ruimtes vrij zijn van persoonlijke spullen van de bewoners.

Schoonmaak VvE is echter meer. Zoals handhavend optreden indien er een Huishoudelijk Reglement aanwezig is. Wij zijn dan de “ogen en oren” van de VvE. En natuurlijk ook van het VvE Bestuur. Bij Parel Beheer is alles in vertrouwde handen.

 

Wat is nog verder van belang

U wilt een betrouwbare partner voor schoonmaak van de VvE? Wij zijn al een partner voor de VvE. Bij u komen geen vreemden over de vloer. Maar medewerkers van Parel Beheer. Stipt, betrouwbaar en zoals afgesproken. Doordat wij het schoonmaken combineren met beheer van uw Vereniging van Eigenaars kunnen wij de diensten voordelig aanbieden. Ook onder het mom niet tevreden, geld terug.  Dat is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Indien mogelijk combineren wij schoonmaak met klein onderhoud. Zodoende kan dat voordelig. En met minder overlast voor eigenaren en bewoners. Belangstelling voor onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via het contact formulier

Vaste prijs

Voor het schoonhouden van de Algemene Ruimtes hanteren wij een vaste prijs. Al vanaf € 25,– maken wij het trappenhuis schoon. Of u dat nu elke week, elke maand of elk kwartaal wilt. Wij verzorgen schoonmaak op maat. Hierbij houden wij ons aan de algemene hygiëne regels. Zeker sinds de Corona maatregelen van het RIVM is dit steeds belangrijker geworden. Schoonmaak van de VvE zorgt niet alleen voor mooi en schoon trappenhuis. Maar vergroot ook het woongenot. Onze service bieden wij aan via alle VvE Beheerders in Amsterdam. Maar ook in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Het voordeel van schoonmaak via Parel VvE Beheer? Als wij uw VvE in beheer hebben voeren wij direct kleine werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kapotte lampen. Maar ook het herstellen van een slecht sluitende voordeur. En indien van toepassing de controle op de aanwezige blusmiddelen. Die moeten uiteraard in orde zijn.