VvE Beheerder voor transparant en verantwoord beheer

Goed geregeld met Parel Beheer als VvE Beheerder

Parel Beheer is dé VvE Beheerder voor Amstelveen, Haarlem, Diemen, Rotterdam, Den Haag en Alkmaar. Wij hebben korte communicatielijnen en we reageren altijd binnen vier werkuren op serviceverzoeken. Als VvE Beheerder staat Parel Beheer voor een helder en transparante manier van VvE beheer. Wij werken altijd helder en transparant. Hierdoor komt u bij ons niet voor financiële verrassingen te staan.

U heeft via onze klantenportal altijd toegang tot de facturen, bankgegevens en andere relevante documenten. Ook voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of een huishoudelijk reglement staan wij voor u klaar. Veel transparanter en behulpzamer kan een VvE Beheerder niet zijn. Parel Beheer neemt u alle zorgen omtrent uw VvE uit handen. Hierdoor kunt u weer rustig borrelen met de buren!

Vraag direct een offerte voor een VvE Beheerder en u zult prettig verrast zijn over onze prijzen.

Administratie, financiën en de VvE Beheerder

Ook uw administratie en financiën zijn in goede handen bij Parel Beheer als VvE Beheerder. Of het nu gaat om een kloppende administratie, het innen van de VvE bijdragen of de resultatenrekening. Parel VvE Beheer regelt het graag voor u. Dat zijn echter niet de enige aspecten die vallen onder de werkzaamheden van Parel Beheer als VvE Beheerder. Ook zaken als vergaderen, notuleren en het opstellen van de agenda regelen wij graag.

Wanneer u liever wilt borrelen met de buren dan zich zorgen te maken over de administratie en financiën, dan bent u bij Parel Beheer als uw VvE Beheerder aan het goede adres. Wij nemen als VvE Beheerder al uw zorgen uit handen. Ook het aanmanen van eigenaren die niet (tijdig) betalen nemen wij van u over. Het is natuurlijk wel zo prettig als de buren daar geen discussies over hoeven te voeren.

Onderhoud met Parel Beheer als VvE Beheerder

Wie belt u nu als er op zondagochtend een enorme lekkage is? Met Parel Beheer als uw VvE Beheerder is een belletje voldoende. Voor calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Bovendien is Parel Beheer niet alleen maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5 uur bereikbaar. Zo zijn wij niet. Zoekt u een VvE Beheerder die u niet in de steek laat? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Daarnaast kunt u ook voor groot onderhoud, schoonmaak en glasbewassing bij Parel Beheer terecht. Voor het Technisch Beheer moet er ook kritisch gekeken worden naar offertes. Parel Beheer vraagt daarom ook altijd meerdere offertes aan. Wij beoordelen deze en adviseren aan uw VvE wat de beste optie is.

Uiteraard heeft Parel Beheer ook een aantal vaste leveranciers voor het onderhoud. Denk hierbij aan een elektricien, loodgieter en aannemer. Dat is wel zo handig bij calamiteiten. Zij staan voor u als klant van Parel VvE Beheer altijd voor u klaar. Wederom een groot voordeel van professionele VvE Beheerder zoals Parel Beheer. Dat is wat u van het onderhoud van Parel VvE Beheer mag verwachten als uw VvE Beheerder.

VvE Beheerder in Amsterdam, ook voor kleine VvE’s

Als beheerder van het VvE in Amsterdam is Parel Beheer ook gespecialiseerd in de kleine VvE’s. Het klantenbestand van Parel Beheer is erg divers. Zo hebben wij VvE’s met 2 leden en zelfs VvE’s met meer dan 20 eigenaren. Veel van de VvE’s in Amsterdam die wij beheren zitten tussen de 2 en 6 leden. Deze kleine VvE’s vinden wij geen probleem. Parel Beheer heeft ook voor kleine VvE’s een maatwerkpakket tegen scherpe prijzen. En belangrijker nog: alle VvE’s, of dat nu kleine of grote VvE’s zijn, krijgen allemaal evenveel aandacht. De dienstverlening is hetzelfde.

Of het nu gaat om uw administratieve, financiële of technische beheer, bij Parel VvE Beheer bent u aan het juiste adres. Dat geldt ook voor het beheer van kleine VvE’s. Iedere klant krijgt dezelfde inlogportal. Verder wordt er een jaarlijkse VvE vergadering gehouden en wanneer u belt met een vraag of onderhoudsverzoek wordt deze direct opgepakt. Of u nu groot of klein bent, dat maakt Parel Beheer niets uit. Een goede VvE beheerder staat klaar voor iedere VvE.

Vrijblijvende offerte en contact

Heeft u momenteel al een VvE Beheerder? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Parel Beheer. U zult verrast zijn over onze tarieven. Heeft u al een VvE Beheerder, maar wilt u graag veranderen? In dat geval verzorgen wij de overdracht. Daar vallen wij u niet mee lastig. Voor aanvullende vragen omtrent het VvE Beheer kunt u Jan Willem bellen op 06 – 25 39 44 50. Mailen is ook mogelijk. Stuur in dat geval uw vragen in een e-mail naar janwillem@parelbeheer.nl.

VvE Beheerder Amsterdam. Aanvullende diensten.

Als VvE Beheerder in Amsterdam leveren wij verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten. Maar ook helpen wij bij adviezen rond loden leidingen. Maar ook bijvoorbeeld als u uw splitsingsacte wilt aanpassen. Daarnaast zijn er in Amsterdam nog veel inactieve VvE’s. Ook dat doen wij graag voor u. Wat doen wij allemaal bij het activeren van de VvE? Daarbij kan u denken aan:

  • Inschrijven in KvK
  • Toestemming vragen alle leden voor inschrijving KvK
  • Openen van een bankrekening
  • Opstellen van de eerste begroting
  • Oprichtingsvergadering

Waarom willen VvE’s de splitsingsacte wijzigen. Dat heeft vaan te maken met veranderende omstandigheden. Bijvoorbeeld omdat er een aanbouw wordt gerealiseerd. Of het is een hele oude splitsingsacte met een verouderd modelreglement. Wijzigen is wel specialistenwerk. Daarin kan Parel VvE Beheer Amsterdam uitstekend adviseren. Neem gerust contact met ons op.

Schoon, heel en veilig

Wij leveren naast de standaard dienstverlening ook additionele diensten. Schoonmaakdiensten, huismeesterdiensten en onderhoud. Bent u een VvE in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van kleine VvE’s. Daardoor kunnen wij toch tegen een goede prijs / kwaliteitsverhouding een ruime dienstverlening aanbieden. Het gaat dan niet allen om het standaard beheer. Maar ook voor schoonmaak en huismeesterdiensten voor de VvE. Schoonmaken doen wij al vanaf € 35,–. Maar niet alleen schoonmaken. Dan doen wij ook direct het noodzakelijke onderhoud. Denk aan lampen vervangen. Maar ook aan het vastzetten van een losse traptrede. Dat noemen wij Schoon, Heel en Veilig. Niet alleen ziet het er dan netjes en veilig uit. Het verhoogt ook het wooncomfort voor de bewoners en huurders. Met onze eigen onderhoudsdienst voor kleine klussen pakken wij serviceverzoeken snel op. Eén telefoontje is vaak al voldoende om het opgelost te krijgen.