VvE Beheer Rotterdam

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Rotterdam

Parel VvE Beheer is als VvE Beheerder werkzaam in diverse steden. Zo behoort het VvE Beheer in Rotterdam ook tot ons werkterrein. Parel Beheer is actief op het gebied van Administratief en Financieel beheer. Verder kunt u ook voor technisch beheer bij ons terecht. Voor VvE Beheer Rotterdam bent u bij Parel Beheer aan het goede adres. Wij hebben korte communicatielijnen, reageren altijd binnen vier werkuren en hebben een groot netwerk aan toeleveranciers voor elke onderhoudsklus. Professioneel VvE beheer wordt immers binnen elke gemeente steeds belangrijker. Dat geldt dus ook voor Rotterdam. De gemeente is met een inhaalslag bezig in de wijken van Rotterdam en wil het achterstallig onderhoud aanpakken. Dat doen zij onder andere door specifieke aanschrijvingen en gerichte subsidies. Is uw VvE Beheer Rotterdam nog niet op orde? Parel Beheer helpt u graag!

Administratief en Financieel beheer

Een sluitende administratie en een goede financiële verslaglegging is de kern van elk VvE beheer dat uitgevoerd wordt door Parel Beheer. Dit is namelijk niet alleen van belang voor de VvE zelf. Bovendien stellen hypotheekverstrekkers steeds hogere eisen bij het verstrekken van een hypotheek. Parel Beheer zorgt ervoor dat uw VvE Beheer Rotterdam prima in orde is. Zo verlenen wij diverse diensten die vallen onder het VvE Beheer. Daarnaast heeft u door middel van ons klantenportaal ten alle tijden inzicht in de actuele financiën van het VvE Beheer Rotterdam en kunt u de belangrijkste stukken inzien. Zoekt u een VvE Beheerder die het VvE Beheer Rotterdam overzichtelijk, transparant en goed regelt? Dan zoekt u Parel Beheer.

Onderhoud van VvE Beheer Rotterdam

Binnen de module VvE Beheer Rotterdam voert Parel Beheer tevens de bouwcoördinatie rondom het onderhoud uit. Hier valt niet alleen planmatig onderhoud onder. Zo nemen wij ook het dagelijkse onderhoud in handen. Hiervoor beschikt Parel Beheer over een breed netwerk van gespecialiseerde onderhoudsbedrijven. Voor elke klus met betrekking tot het VvE Beheer Rotterdam kennen wij de geschikte specialist. Parel Beheer is echter niet gebonden aan specifieke onderhoudsbedrijven. Wij vragen altijd meerdere offertes aan. Ook dit is de kracht van Parel VvE Beheer.

Voor het onderhoud van een VvE kan vaak een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) als leidraad worden genomen. Zo’n MJOP geeft inzicht in het toekomstige onderhoud. Daarnaast kan het dienen als basis voor het vormen van een reservefonds van het VvE Beheer Rotterdam. Het beschikken over een reservefonds van voldoende omvang voor planmatig onderhoud wordt steeds belangrijker. De hypotheekverstrekker neemt dit mee bij de overweging of hij bereid is een hypotheek te verstrekken. Parel VvE Beheer kan u hierbij deskundig advies geven. Parel VvE Beheer is bij uitstek uw VvE Beheerder voor het VvE Beheer Rotterdam en omgeving.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren in de omgeving van Rotterdam? Is het tijd dat er een professionele beheerder de taken omtrent het VvE Beheer Rotterdam uit uw handen neemt? Neem in dat geval direct contact op met Jan Willem Hens, de eigenaar van Parel VvE Beheer. U kunt hem bellen om 06-25394450 of mailen naar janwillem@parelbeheer.nl. Ook wanneer u vragen heeft met betrekking tot VvE Beheer Rotterdam, kunt u gerust een telefoontje plegen of een mailtje sturen. Parel Beheer staat voor u klaar.

Parel Vastgoed Beheer Rotterdam

Parel Vastgoed Beheer Rotterdam. Rotterdam is met een inhaalslag bezig. De huizenprijzen stijgen. Beleggers krijgen steeds meer belangstelling voor de stad. Als belegger moet je dat professioneel aanpakken. Of het nu om één woning gaat of om meerdere. Bij Parel Beheer bent u aan het goede adres. Tot onze specialiteit behoort commercieel beheer, administratief beheer en onderhoud. Wij zijn een professionele beheerder die weten hoe de markt in elkaar zit. Naast vastgoedbeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het VvE Beheer.

Door het vastgoedbeheer aan ons uit te besteden loopt u geen fiscaal risico. Zeker al u meerdere panden in bezit heeft. Dan kan het gebeuren dat de inkomsten door de fiscus worden geplaatst in Box 1. En niet in de veel aantrekkelijkere Box 3. Dat kan veel schelen in uw rendement.