VvE Beheer Diemen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is van belang bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Diemen

Parel Beheer is uw VvE Beheerder in Diemen en omstreken voor het VvE Beheer Diemen, het VvE Beheer Duivendrecht en het VvE Beheer Over Amstel. Hierdoor kunt u met een gerust hart al uw zaken omtrent het VvE Beheer aan ons overlaten. Of het nu gaat om de administratie, financiën of onderhoud. Voor VvE Beheer Diemen bent u bij Parel Beheer altijd aan het goede adres. Ook voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan of Huishoudelijk Reglement voor uw VvE Beheer Diemen kunt u op de expertise van Parel Beheer rekenen. Kortom, zoekt u nog een uitstekende VvE Beheerder voor uw VvE Beheer Diemen? Dan staat Parel Beheer gelijk voor u klaar.

Administratief en Financieel Beheer

De hoeksteen van elke VvE is het Administratief en Financieel Beheer. Hier kan Parel Beheer  u uitstekend bij helpen. Voor alle zaken omtrent het VvE Beheer Diemen nemen wij de zorgen uit handen. Zo verzorgen wij uw Administratie en Financiën zodat u een nauwkeurig en actueel inzicht heeft in uw VvE. Dat is niet alleen prettig voor u, maar ook bij de verkoop van uw woning is een gezond en financieel sterke VvE van belang. Uw appartement is dan namelijk meer waard. Daarnaast vallen ook zaken  als het organiseren van de jaarlijkse VvE vergadering, het opstellen van de notulen en het innen van de maandelijkse VvE bijdragen in de module Financieel Beheer van Parel Beheer. Voor het VvE Beheer Diemen ontzorgen wij u geheel. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar!

Technisch Beheer en onderhoud

Verder kunt u tevens gebruik maken van de kennis en expertise van Parel Beheer wat betreft het Technisch Beheer van het VvE Beheer Diemen. Dit geldt voor zowel het dagelijks onderhoud als het meerjarig onderhoud. Zo kunnen wij u helpen een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen. Hiermee is het eenvoudig om vervolgens een meerjarenonderhoudsbudget (MJOB) te maken. Met deze combinatie van een MJOP en een MJOB heeft u inzicht in de toekomstige onderhoud van het VvE Beheer Diemen en bijbehorende kosten. Hiermee voldoet u tevens aan uw wettelijke verplichting voor het onderhoud van uw VvE. Deze is namelijk per 1 januari 2018 ingevoerd.

Deze wettelijke eisen verplichten dat VvE’s jaarlijks 0,5% van de herbouwwaarde van de appartementen te reserveren voor onderhoud. Indien er een actuele MJOP is (niet ouder dan 5 jaar) mag de VvE hiervan afwijken. Hierbij kan Parel Beheer u uiteraard adviseren. Bovendien is een goed onderhouden appartementencomplex prettiger om in te wonen. Verder geeft het tevens een positieve waarde aan uw woning. Voor alle zaken omtrent het Vve Beheer Diemen is Parel Beheer daarom dé VvE Beheerder.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen over het VvE Beheer Diemen of andere zaken? Bel Jan Willem dan op 06-25394450. Mailen mag uiteraard ook. U kunt uw vragen met betrekking tot het VvE Beheer Diemen sturen naar janwillem@parelbeheer.nl. Wilt u liever direct een VvE Offerte? Bij Parel Beheer kunt u ook gelijk vrijblijvend een offerte aanvragen voor het VvE Beheer Diemen. Hiervoor hoeft u alleen contact met ons op te nemen. Ook voor informatie over wonen in de gemeente Diemen kunt u ons gerust benaderen.

Parel Vastgoedbeheer Diemen

Parel Vastgoedbeheer Diemen. Diemen wordt steeds groter. Nieuwe wijken verreizen. Denk aan Diemen Sniep en aan DiemenHolland Park. Daar worden duizenden nieuwe woningen gebouwd. Veel van deze woningen worden door kleine- en grote beleggers gekocht en verhuurd.

Hiervoor heeft Parel VvE beheer een apart bedrijf: Parel Vastgoedbeheer. Bekende gezichten, bekende service.

Of het nu gaat om commercieel verhuur. Financiële dienstverlening of technisch beheer. Bij ons bent u aan het goede adres. Bij commerciële dienstverlening adviseren wij u over de verhuur. Maar kunnen ook zorgen voor betrouwbare en nette huurders. Als u dat wilt zorgen wij voor huurincasso. Door het vastgoedbeheer bij ons te beleggen voorkomt u problemen mat de fiscus. Doet u teveel zelf? Dan bestaat er een grote kans dat huurinkomsten worden belast in Box 1. In plaats van de veel lucratievere Box 3.