VvE Beheer Diemen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Een goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

U wilt geen financiele verassingen. Bij ons is uw financiele administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

icon box image

Verhuurservice

Wij verzorgen alle nodige dienstverlening rond de verhuur van woningen.

Parel VvE Beheer Diemen. Uw professionele VvE Beheerder in Diemen

Parel VvE Beheer Diemen en omstreken is uw VvE Beheerder voor VvE Beheer Diemen, VvE Beheer Duivendrecht en VvE Beheer Over Amstel. U kunt met een gerust hart al uw VvE Beheer aan ons overlaten. Of het nu gaat om de Administratie, Financiën of onderhoud. Bij VvE Beheer Diemen bent u aan het goede adres. Maar ook voor het opstellen van een MJOP of Huishoudelijk Regelement op de expertise van VvE Beheer Diemen kunt u rekenen.

Administratief en Financieel beheer bij Parel VvE Beheer Diemen in goede handen.

Administratief en Financieel Beheer is de hoeksteen van VvE Beheer. VvE Beheer Diemen is uw partner hiervoor. Wij verzorgen uw Administratie en Financiën zodat u een nauwkeurig en actueel inzicht heeft in de financiën van uw VvE. Dat is niet allen prettig voor u, maar ook bij de verkoop van uw woning is een gezond en financieel sterke VvE van belang. Uw appartement is meer waard. Maar binnen de module Financieel Beheer vallen ook zaken als het organiseren van de jaarlijkse VvE vergadering, het opstellen van de notulen en het innen van de maandelijkse VvE bijdragen. VvE Beheer Diemen neemt alles voor u uit handen. U heeft er geen omkijken naar!

Parel VvE Beheer Diemen voor het Technisch Beheer van uw VvE

Voor het Technisch Beheer van uw VvE kunt u gebruik maken van de kennis en expertise van VvE Beheer Diemen. Of het nu gaat om het dagelijkse onderhoud, of het onderhoud op basis van een MJOP. Als U een MJOP heeft kunt u hiermee een Meerjarenonderhoudsbudget opstellen, een MJOB. Met deze MJOP en MJOB heeft u inzicht in de toekomstige onderhoud en bijbehorende kosten. Hiermee voldoet u tevens aan uw wettelijke verplichting voor het onderhoud van uw VvE. Deze is per 1 januari 2018 ingevoerd. Deze wettelijke verplichting verplicht VvE’s jaarlijks 0,5% van de herbouwwaarde van de appartementen te reserveren voor onderhoud. Indien er een actuele MJOP is (niet ouder dan 5 jaar) mag de VvE hiervan afwijken. Parel VvE Beheer Diemen kan u hierin adviseren. Een goed onderhouden appartementen complex is prettiger wonen en geeft een positieve waarde aan uw woning. Parel VvE Beheer uw VvE Beheerder voor Diemen en omgeving.

VvE Beheer Diemen: vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen? Bel jan Willem op 06-25394450. Mailen mag ook: janwillem@parelbeheer.nl. Direct een VvE Offerte? Volg dan deze link. Binnen 1 dag heeft u een maatwerk offerte!

Meer informatie of een offerte voor VvE Beheer Diemen klik dan hier

Voor informatie over wonen in Diemen kunt u kijken op  Gemeente Diemen