VvE Beheer Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Een goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

U wilt geen financiele verassingen. Bij ons is uw financiele administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

icon box image

Verhuurservice

Wij verzorgen alle nodige dienstverlening rond de verhuur van woningen.

VvE Beheer Den Haag. Tot uw dienst.

Voor VvE Beheer Den Haag bent u bij Parel Beheer aan het goede adres. Wij zijn een middelgrote beheerder actief met VvE Beheer in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Bij Parel VvE Beheer Den Haag kunt u al uw VvE Beheer uit handen geven. Als het nu gaat om de Administratief Beheer, Financieel Beheer of Technisch Beheer, bij Parel VvE Beheer Den Haag bent u aan het goede adres. Niet alleen maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00  uur, maar wij zijn 24/7 bereikbaar. Niet alleen per mail, maar ook gewoon per telefoon.

Wij beschikken over een goed netwerk van aannemers, loodgieters en elektriciens om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn echter niet aan deze leveranciers gebonden. Aan u is altijd de keus voor een andere leverancier. Parel VvE Beheer Den Haag is onafhankelijk.

Parel VvE Beheer Den Haag doet graag uw Administratief en Financieel beheer

Een goede administratie is de hoeksteen van goed VvE Beheer. Voor veel eigenaren geeft een goede administratie zekerheid. Zij weten dat het VvE geld in veilige handen is, en dat het goed wordt besteedt. Parel VvE Beheer Den Haag verschaft u de nodige inzicht in de Administratie en Financiën. Niet alleen op de jaarlijkse VvE vergadering, maar wanneer u dat wil. Desnoods elke dag! Uiteraard is de Administratie ook altijd in te zien door de Kascommissie. Binnen deze module organiseren wij ook de jaarlijkse ledenvergadering, verzorgen de benodigde documenten voor de vergadering en fungeren uiteraard als voorzitter. Ook over de notulen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Parel VvE Beheer Den Haag doen wij dit graag voor u.

Onderhoud door Parel VvE Beheer Den Haag

Parel VvE Beheer doet graag uw onderhoud. Of het nu gaat om het dagelijkse onderhoud of langjarig onderhoud. Bij Parel VvE Beheer Den Haag bent u aan het goede adres. Ook met het opstellen van een MJOP kunnen wij u behulpzaam zijn. En voor calamiteiten zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar. Voor meer informatie over een MJOP klikt u hier

Met een MJOP heeft u inzicht in het toekomstig onderhoud, en kunt u ook gericht reserveren hiervoor.

VvE Beheer Den Haag: een vrijblijvende offerte

Parel VvE Beheer Den Haag brengt graag een vrijblijvende offerte uit. Maar eerst een persoonlijk advies? Mail dan naar info@parelbeheer.nl of bel met Jan Willem Hens op 06-25394450. Wij staan u graag te woord. Parel VvE Beheer uw VvE Beheerder voor Den Haag en omgeving.

Meer informatie of een offerte voor VvE Beheer Den Haag klik dan hier

Meer info over wonen in Den Haag?

Gemeente Den Haag