VvE Beheer Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

icon box image

Administratief beheer

Goede en accurate administratie is belangrijk bij het beheer van vastgoed.

icon box image

Financieel beheer

Geen financiële verassingen meer. Bij ons is uw financiële administratie in goede handen.

icon box image

Technisch beheer

Wij beschikken over de juiste specialisten voor al uw onderhoud.

VvE Beheer Den Haag

Voor VvE Beheer Den Haag bent u bij Parel Beheer aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren VvE beheerder die actief met VvE Beheer is in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Bij Parel VvE Beheer kunt u alle zaken omtrent het VvE Beheer Den Haag uit handen geven. Wanneer het nou gaat om de Administratief Beheer, Financieel Beheer of Technisch Beheer, bij Parel VvE Beheer zit u altijd goed. Wij staan voor u klaar om alles met betrekking tot het VvE Beheer Den Haag te regelen. Bovendien zijn wij niet alleen maandag tot en met vrijdag op reguliere werktijden bereikbaar. Parel Beheer is 24/7 bereikbaar zowel per e-mail als via de telefoon.

Administratief en Financieel Beheer

Een goede administratie is de hoeksteen van ieder goed georganiseerd VvE Beheer. Voor veel eigenaren geeft een duidelijke administratie zekerheid. Zij weten dat geld van de VvE in veilige handen is en dat het goed wordt besteedt. Parel Beheer kan hierbij helpen. Zo kunnen wij u de nodige inzicht verschaffen in de Administratie en Financiën van het VvE Beheer Den Haag. Uiteraard is de Administratie altijd in te zien door de Kascommissie. Binnen de module Administratie en Financieel Beheer organiseert Parel Beheer ook de jaarlijkse ledenvergadering, verzorgen wij de benodigde documenten voor de vergadering en fungeren we uiteraard als voorzitter. Bovendien hoeft u zich over de notulen geen zorgen te maken. Parel Beheer neemt dit en andere zaken omtrent het VvE Beheer Den Haag graag uit uw handen.

Onderhoud VvE Beheer Den Haag

Verder doet Parel Beheer graag uw onderhoud als VvE Beheerder. Dit geldt voor zowel dagelijks onderhoud als meerjarig onderhoud. Bij Parel Beheer bent u aan het juiste adres voor uw VvE Beheer Den Haag. Zo beschikken wij over een groot netwerk van aannemers, loodgieters en elektriciens om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Parel Beheer is echter niet aan deze leveranciers gebonden. De keuze voor een andere leverancier ligt altijd bij u. Hierdoor heeft u nog steeds de zaken in handen. Bovendien is en blijft Parel Beheer Den Haag op deze manier onafhankelijk.

Uiteraard is dat niet de enige wijze waarop Parel Beheer u en de VvE kan ondersteunen. Ook met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor het VvE Beheer Den Haag kan Parel Beheer helpen. Een goed en concreet plan voor de toekomst wordt namelijk steeds belangrijker voor iedere VvE. Daarom raden wij iedere VvE aan om een plan voor de lange termijn op te stellen in de vorm van een MJOP. Met zo’n MJOP heeft u namelijk inzicht in het toekomstig onderhoud. Bovendien kunt u hierdoor tevens gericht geld reserveren.

Vrijblijvende offerte voor VvE Beheer Den Haag

Parel VvE Beheer brengt graag een vrijblijvende offerte uit met betrekking tot het VvE Beheer Den Haag. Ontvangt u liever eerst een persoonlijk advies? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Mail dan naar info@parelbeheer.nl of bel met Jan Willem Hens, de eigenaar, op 06-25394450. Wij staan u maar al te graag te woord. Parel VvE Beheer is echt uw VvE Beheerder voor VvE Beheer in Den Haag en omgeving.

Parel Vastgoedbeheer Den Haag

Parel Vastgoedbeheer Den Haag. De gemeente Den Haag kent een ingewikkelde regelgeving. Zo is bijvoorbeeld AirBnB verboden. En heb je voor veel verhuurvormen een vergunning nodig. Daarom is het verstandig het verhuur van uw appartement uit handen te geven. Het verhuur van woningen is een professionele bezigheid. Dat kan u er niet zomaar bij doen. Zo bieden wij bijvoorbeeld Commercieel vastgoedbeheer aan. Als u van deze dienstverlening gebruik maakt mag u het volgende verwachten:

Advies over:

  • De juiste huurprijs
  • Welke vergunning van de gemeente Den Haag nodig zijn
  • Waar u het best kunt investeren voor een optimaal rendement.

Daarnaast kan u ook gebruik maken van onze administratieve dienstverlening. Wij incasseren de huur. En indien noodzakelijk zorgen wij voor een betalingsherinnering. U heeft daar verder geen omkijken naar. Uw belegging is bij ons in veilige en kundige handen.

Meer weten? Lees hier  verder.